Lete pare

Gdje završi golemi bakšiš na romskim svadbama?

Kako otkriva izvor koji je bio čest gost na brojnim romskim veseljima, bakšiš koji pjevači dobiju, odmah poslije nastupa moraju da vrate domaćinu.
Lifestyle / Zabava | 15. 10. 2020. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Romske svadbe važe za glamurozna slavlja na kojima se svi uvijek dobro provedu, a oni koji nastupaju odlično zarade. Međutim, u javnosti je gotovo nepoznato da domaćini često od pjevača traže da vrate basnoslovni bakšiš - na kraju svega, prenosi Avaz.

Romske svadbe često znaju da traju po nekoliko dana i da gosti kao i domaćini svoju moć pokazuju bogatstvom koje posjeduju. Zato imamo prilike da vidimo kako pjevače kite novčanicama od 50 do 500 eura, te često izvođači za samo jednu noć mogu da uzmu po nekoliko tisuća eura. Međutim, istina je malo drugačija.

Kako otkriva izvor koji je bio čest gost na brojnim romskim veseljima, bakšiš koji pjevači dobiju, odmah poslije nastupa moraju da vrate domaćinu.

''Svi smo gledali one snimke sa brojnih romskih svadbi kada pjevačima lijepe novčanice na čelo, obasipaju ih novcem, bacaju na sve strane, a potom sve to snimaju kako bi se hvalili na društvenim mrežama. Ali, postoje romske svadbe na kojima se sav taj novac nakon završenog slavlja vraća domaćinu ili onome tko je dao novac. Ljudi obično misle da pjevači na tim svadbama zarade pravo bogatstvo, ali to uopće nije tako. Domaćin ih angažira za slavlje, potom plati dogovoreni honorar, a sav novac koji dobiju od toga što im daju za njihove muzičke želje moraju da vrate. Naravno, ovo nije slučaj na svim svadbama, već na pojedinim, a to je javna tajna na'', otkriva izvor koji je do detalja upućen u ove glasine.

Kopirati
Drag cursor here to close