Cjelodnevna zabava

Friday all day - glazbena čarolija na terasi Teco bara

Ljetna terasa Teco bara je prvi ovogodišnji domaćin ROOF AW - FRIDAY ALL DAY eventa.
Lifestyle / Zabava | 17. 06. 2020. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / ROOF AW party

Na jednoj od najljepših terasa u Mostaru Teco bara, ekipa Roof Aw priprema još jedno poglavlje After Work evenata, pod nazivom FRIDAY ALL DAY koji će se održat ovaj petak, 19. lipnja 2020. godine.

Ovaj klupski projekt ponovo će pretvoriti plesni podij u mjesto imaginacija, interakcija i vrelih vibracija u kojima nestaje stvarnost i ostaje samo prepuštanje glazbenoj magiji.

Ljubitelji dobre zabave i neumornog isplesavanja imat će priliku ispratiti sunce i dočekati duboku noć uz vodeće lokalne metronome elektronike: Andrej Jelić, Remi, Marina Mimoza.

Foto: PR / ROOF AW party

“Ustrajno radimo na programima koji donose posebnu energiju i kvalitetu na mostarsku elektronsku scenu. After Work event je savršen događaj za sve generacije željne dobre zabave u ugodnom ambijentu gdje se mogu maksimalno opustiti i uživati. Inače, takvih atmosfera i sadržaja u Mostaru nedostaje, tako da ćemo se potruditi razvijati ovaj koncept tijekom cijele godine”, poručuju organizatori.

Foto: PR / ROOF AW party

Ovo je prvi AW event u Mostaru ove godine i cilj im je napraviti jednu opuštajuću i jedinstvenu varijantu zabave za kraj radnog tjedna. Pored glazbenog programa događaj će pružiti i poseban vizualni ugođaj, a svi posjetitelji će moći uživati i u ''light bites'' zdravoj gastronomskoj ponudi Teco bara.

Publika nam je oduvijek na prvom mjestu, kao i njihova sigurnost tako da zajedno sa našim pokroviteljem, za one najizdržljivije plesače koji provedu cijeli AW sa nama, Renault Captur će se pobrinuti da ih sigurno odveze kući, naravno for free! 

Klik na event i doživite prvo AW iskustvo mi jedva čekamo provesti cijeli petak sa vama, vidimo se u 16 sati, a plešemo se do same ponoći, navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close