U ritmu noći

Folk pjevači trpe dok ne rade noćni klubovi: Gube i do 250.000 eura

Kako se navodi, pjevač Radiša Trajković Đani za četiri mjeseca gubi gotovo 250.000 eura, Dara Bubamara je na gubitku 128.000 eura, dok će Rada Manojlović u istom vremenskom periodu izgubiti 160.000 eura.
Lifestyle / Zabava | 20. 05. 2020. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od početka ožujka mnoge su europske zemlje donijele naredbu o zabrani okupljanja na javnom mjestu. Zatvoreni su mnogi noćni klubovi, a estradnjaci su na velikom gubitku. Nitko sa sigurnošću ne zna kad će noćni klubovi početi s radnom. Estradni menadžeri Goran Lečić i Bor Lalević složili su se kako na početku nikako neće biti lako.

''Nastupi u inozemstvu i dalje su pod znakom pitanja. Kada je riječ o većim okupljanjima, izvjesno je da će Austrija biti blokirana sve do 1. kolovoza, a sudeći po nekim najavama, Njemačka neće biti otvorena do kraja godine'', rekao je Lečić za srpski Alo.

 
 
 
View this post on Instagram

Samo veselo familijo

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Nadaju se da će klubovi u Srbiji, Crnoj Gori i BiH ipak biti otvoreni, a menadžer je otkrio i koliko su pjevači izgubili zbog korone.

''Jasno je da pjevači čiji su nastupi skuplji neko vrijeme neće imati posla kao oni čiji su nastupi jeftiniji. Tako će biti sve dok vlasnici klubova ne stanu na noge. Ipak, to ne znači da će najplaćeniji pjevači morati spustiti svoje cijene'', dodao je Lečić.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Govori kako je teško odrediti gubitke jer postoje pjevači koji zarađuju od 10.000 do 20.000 eura za vikend, a postoje i oni koji zarađuju 1.000 do 2.000.

''Svakom je osobni gubitak najteži'', zaključio je menadžer.

Kako se navodi, pjevač Radiša Trajković Đani za četiri mjeseca gubi gotovo 250.000 eura, Dara Bubamara je na gubitku 128.000 eura, dok će Rada Manojlović u istom vremenskom periodu izgubiti 160.000 eura. Reper Vuk Mob za četiri mjeseca gubi, kako se navodi, 112.000 eura.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Prisjetite se kako se Hercegovina zabavljala prije pandemije koronavirusa na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close