Otkazane predstave

Emir Hadžihafizbegović ozlijeđen tijekom predstave, prevezen u bolnicu

Predstava se odigrala sinoć u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, a Hadžihafizbegović je povrijedio nogu, pa je u tijeku zamjena scena intervenirala i Hitna pomoć.
Lifestyle / Zabava | 16. 03. 2019. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana 'Sjećaš li se Doli Bel', u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu ozljedu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran, prenosi Radiosarajevo.

Predstava se odigrala sinoć u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, a Hadžihafizbegović je povrijedio nogu, pa je u tijeku zamjena scena intervenirala i Hitna pomoć.

"Zbog uvjetovanosti njegovog oporavka i ozbiljnosti ozljede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26. ožujka i 27. ožujka 2019. za sada ostaju nepromijenjeni.

Otkazane predstave će se odigrati u travnju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledatelji mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55", priopćeno je iz Kamernog.

Kopirati
Drag cursor here to close