Bez izbora

Emilia Clarke otkrila da je bila primorana snimiti scene bez odjeće

Iako je izjavila kako ništa ne bi mijenjala, Emilia Clarke sad priznaje kako je količina scena bez odjeće bila jednostavno pretjerana. Glumica je za te scene morala posegnuti za alkoholom.
Lifestyle / Zabava | 20. 11. 2019. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanska glumica Emilia Clarke, koja se proslavila ulogom Daenerys Targaryen u seriji "Game of Thrones", je u intervjuu s Daxom Shepardom otkrila da joj je bilo veoma teško snimati scene bez odjeće.

Kazala je kako nije unaprijed pristala na snimanje scena bez odjeće, no na kraju je to ipak učinila jer se tek probijala u filmsku industriju.

''Sad malo bolje znam što mi je neugodno, a s čim nemam problema. Svađala sam se na setu u vezi golotinje. Ja sam htjela ostati pod pokrivačem, a oni su mi rekli 'ne želiš valjda razočarati obožavatelje'. Htjela sam im reći da mogu odje*ati'', kaže Emilia Clarke.

Iako je izjavila kako ništa ne bi mijenjala, Emilia Clarke sad priznaje kako je količina scena bez odjeće bila jednostavno pretjerana. Glumica je za te scene morala posegnuti za alkoholom.

''S obzirom da sam na set 'Igre prijestolja' stigla praktički ravno sa dramske akademije, prišla sam cijeloj stvari kao normalnom poslu – ako je u scenariju, onda se to definitivno mora snimiti kako je napisano. Sve će biti u redu. Jednostavno sam se unaprijed pomirila s tim, no onda sam snimila sve to i kroz cijelu prvu sezonu mi nije bilo jasno zašto radim to što radim. Prije 'Igre prijestolja' sam bila na dva filmska seta, a sad sam bila potpuno gola među svim tim ljudima i nisam baš znala što bih trebala raditi i što se od mene očekuje, kao ni što nisam znala što drugi ili ja želimo. Bez obzira na golotinju, tijekom prve sezone imala sam osjećaj da nemam prava tražiti ili željeti nešto. Uvjerila sam se da je problem u meni što osjećam što god osjećam te da će sve biti u redu ako se isplačem u kupaonici i zatim vratim na set snimiti scenu'', rekla je Emilia Clarke.

Jason Momoa rekao je Emiliji Clarke da ne čini ništa što joj je neugodno.

''Definitivno je bilo teško. I zato mi je bilo prekrasno kad sam snimala scene s Jasonom jer mi je rekao kako ništa od toga što se događa nije u redu'', kaže Emilia Clarke.

Foto: Glamour / Khal Drogo i Khaleesi

Tijekom godina snimanja, Emilia Clarke hvalila je to što u seriji ima podjednak broj golih muškaraca i žena, no kasnije je izjavila kako je ipak bilo malo više žena bez odjeće te da bi bilo dobro da ta vrsta seksizma prestane.

Carice van Houten, kao i Lena Headey nisu imale problema sa snimanjem scena bez odjeće.

Maisie Williams počela je sudjelovati u 'Igri prijestolja' kad je imala samo 12 godina, no snimila je scenu bez odjeće kad je imala 20 godina.

'Možete pokazati onoliko kože koliko želite. Ja nisam željela da Arya pokazuje previše. A i svi ostali su već bili goli, pa...', rekla je Maisie Williams.

Emilia Clarke također je imala šansu dobiti glavnu ulogu u 'Pedeset nijansi sive', no bio joj je pun nos pričanja o snimanju scena bez odjeće.

Kopirati
Drag cursor here to close