Bosanci na Beoviziji

Dženan Lončarević okupio pobjednički tim - Haris Dubica priprema scenski nastup za Beoviziju

U Beograd je iz Prijedora stigla i Zorica Jojić, koja je utjelovila majku u prethodnom videu za Dženanovu pjesmu ''Piješ sine'', a u cijelom projektu, inače, ima dosta Bosanaca, rekao je Dubica.
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2019. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dženan Lončarević sa pomno izabranim timom ljudi se intenzivno priprema za nastup na Beoviziji, gdje će pjesmom "Nema suza", u konkurenciji 24 izvođača, nastojati izboriti sudjelovanje na 64. natjecanju za pjesmu Evrovizije, koje se ove godine održava u Tel Avivu.

Tim povodom iz Švicarske u Beograd je stigao i uspješni bh. redatelj Haris Dubica, koji je ranije surađivao s odličnim pjevačem. Dubica će organizirati, kreirati scenografiju i ostale detalje koji će pratiti pjesmu i Dženanovo izvođenje na sceni Studija RTS-a. S obzirom na prethodnu suradnju koja je oduševila publiku i kritiku, jednak uspjeh je zagarantiran i ovaj put.

''U Beograd je iz Prijedora stigla i Zorica Jojić, koja je utjelovila majku u prethodnom videu za Dženanovu pjesmu ''Piješ sine'', a u cijelom projektu, inače, ima dosta Bosanaca. Ovo je, zapravo, jedna ex Yu priča, uz Mahira Sarihodžića koji je radio aranžman, te autore Željka Vasića i Dragana Čolakovića. Ja osmišljavam beovizijski nastup, a, ukoliko sve prođe kako treba, idemo zajedno i na Evroviziju'', kaže Haris Dubica.

Balada ''Nema suza'' već je osvojila srca regionalne publike izvanrednim tekstom i glazbom, Lončarevićevim jedinstvenim vokalom i emocijom, ali i snažnom antiratnom porukom, koja će sigurno biti prepoznata i koja će ostaviti značajan pečat na ovogodišnjoj Beoviziji, poručili su iz Dženanove ekipe.

Kopirati
Drag cursor here to close