Posebne zahvale

Jala Brat i Buba Corelli snimali spot na bh. autocestama

Jala Brat, čiji je i album, objavio je šest pjesama, a izvodi ih sa svojim suradnicima.
Lifestyle / Zabava | 10. 09. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački reperi Jala Brat i Buba Corelli u ponedjeljak su objavili novi album, a pjesme su na poseban način podržala javna poduzeća.

Jala Brat, čiji je i album, objavio je šest pjesama, a izvodi ih sa svojim suradnicima.

Pjesmu pod nazivom ''Zove Vienna'', koju reperi izvode sa Raf Camorom, snimali su na bh. autocestama, za što su uputili posebnu zahvalu Autocestama FBiH.

Video: Jala Brat x Buba Corelli x Raf Camora - Zove Vienna

U pjesmi naziva ''O.D.D.D.'' koju su snimili sa Cobyem, zahvalu su uputili Lutriji BiH i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Novi Grad.

Video: Jala Brat x Coby x Buba Corelli - O.D.D.D.

Na koji način su javna poduzeća podržala reperskih dvojac, nije poznato. Produkcijska kuća u vlasništvu repera, Imperia, nije prijavljena na Portal javnih nabavki, putem kojeg se vrše sve nabavke usluga za javna poduzeća.

Autoceste nisu financijski podržale

Kako su iz Autocesta FBiH reagirali, naglašavaju da njihovo poduzeće nije financijski podržalo spot, nego su dali suglasnost za snimanje spota na dijelu autoceste koji još nije puštena u promet.

''Pogrešan je zaključak javnosti da je JP Autoceste FBiH financiralo spot izvođača, što nikako nije točno, niti je moguće jer JP Autoceste FBiH nemaju mogućnost sponzoriranja.

Istina je da je JP Autoceste FBiH na zahtjev izvođača dalo suglasnost za korištenje izgrađenog dijela autoceste dionica Drivuša-Klopče za potrebe snimanja spota. Naglašavamo da se radi o dionici gdje su svi tehnički radovi na izgradnji završeni ali još nije puštena u promet, te tako nije došlo do promjene režima prometa.

Također ovim putem Vas informiramo da JP Autoceste FBiH imaju praksu davanja suglasnosti za korištenje dijelova autoceste za ovakve i slične događaje, projekte i to je ujedno i jedini način na koji podržavamo iste'', navode iz Autocesta FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close