Moderna vremena

Izolacija na društvenim mrežama: Ekipa rješava izazove na Instagramu i pleše na TikToku

Na sve popularnijoj aplikaciji Tik Tok korisnici su 'poludjeli' za plesovima i imitiranjem, pa je i ovo jedan od načina da 'skrate' dan u izolaciji.
Lifestyle / Zabava | 24. 03. 2020. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koronavirus ljude u cijelom svijetu je zatvorio u četiri zida, pa mnogi u toj 'izolaciji' pokušavaju pronaći nove izvore zabave. 

Neki su se odlučili na druženje s obitelji uz društvene igre, pojedini su odlučili pogledati omiljenu seriju koju nikako nisu stizali, a neki su se oslonili na društvene mreže i trendove koje ona nudi. 

Tako na popularnim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Tik Toka korisnici izazivaju jedni druge na brojne izazove, poput 'pepanja' role toalet papira, objavljivanja fotografija iz djetinjstva, ocjenjivanja fotografija drugih korisnika i slično. 

Ovim izazovima nisu odolili ni brojni svjetski sportaši kao što su Messi i Marcelo koji žonglirali s rolom toalet papira ili Sergio Ramos koji je izazvan u objavljivanju svog najboljeg pogotka. 

U BiH, zanimljiv izazov postavio je Nacionalni mažoret savez koji svakodnevno mažoretkinje iz cijele BiH izaziva na razne aktrobacije koje moraju izvoditi vrteći štap te to objaviti na svom Instagram profilu. 

Na sve popularnijoj aplikaciji Tik Tok korisnici su 'poludjeli' za plesovima i imitiranjem, pa je i ovo jedan od načina da 'skrate' dan u izolaciji.  

Kopirati
Drag cursor here to close