Daniel Craig

"Dosta mi je Bonda, želim konačno ponovno u miru piti svoje pivo"

"Želim konačno ponovno u miru popiti svoje Guinness pivo, bez osjećaja krivnje. Želim se ponovno opustiti, ući anonimno u bar, razgovarati s prijateljima. To su trenuci za kojima sam čeznuo", kaže popularni glumac.
Lifestyle / Zabava | 05. 01. 2020. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Christie's / Ovakvim je slikama odzvonilo: Savršena linija Daniela Craiga na snimanju fila "Casino Royale" 2006. godine

Glumac Daniel Craig (51) čezne za životom bez suzdržavanja, za životom u anonimnosti, povratku svojoj prirodi osobe koja ne pati od ega i ne želi biti pod svjetlom reflektora, kazao je aktualni ''James Bond'' za Bild am Sonntag.

Dosadilo mu je 'postiti' i čuvati liniju za svoju najvažniju ulogu, koju igra od 2006. godine. Razne dijete, sportske aktivnosti i po šest sati na dan - sve to mu je očito dozlogrdilo. I po mogućnosti - želi svoju anonimnost natrag!

Nije mu bilo lako izdržati sve to u zadnjih 14 godina, ali ako se uzme u obzir honorar od 50 milijuna eura po jednom Bond filmu, njegove su ''patnje'' vjerojatno bile nešto podnošljivije.

Njegov najnoviji, peti i ujedno posljednji film u ulozi tajnog agenta 007, "No Time to Die", trebao bi se pojaviti u travnju.

Video: JAMES BOND 007: NO TIME TO DIE Official Teaser Trailer (2020) Daniel Craig Movie

"Želim konačno ponovno u miru popiti svoje Guinness pivo, bez osjećaja krivnje. Želim se ponovno opustiti, ući anonimno u bar, razgovarati s prijateljima. To su trenuci za kojima sam čeznuo", kaže popularni glumac.

Napominje kako vrijeme u kojemu je igrao Jamesa Bonda nije izgubljeno, nije prokleto, ali bilo je iznimno zahtjevno.

"Ta uloga nije bila prokletstvo, ali tvoj privatni život je godinama čisti tabu. Bilo mi je istinski neugodno biti slavan i poznat. Potrebno je izvjesno vrijeme da se navikneš na svu tu slavu i prepoznatljivost. Nisam čovjek koji uvijek i posvuda ističe svoj ego, jer mora biti u središtu pozornosti", izjavio je Daniel Craig.

Foto: Screenshot/Youtube  / Craig nakon pet filmova o Jamesu Bondu želi raditi nešto drugo

Ističe kako mu je prijala uloga u najnovijem 'običnom' filmu "Nož u leđa" (Knives Out), gdje se pojavljuje s glumačkom plejadom koju čine Christopher Plummer, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Michael Shannon i drugi.

"Želim konačno probati nešto novo. Malo sam umoran od toga da za jedan film stalno putujem diljem svijeta", kazao je Craig za njemački Bild am Sonntag.

Video: Knives Out Trailer #2 (2019) | Movieclips Trailers
Kopirati
Drag cursor here to close