''Za mene je mrtav''

Dosta joj svega - Ognjena Vranješa napustila je supruga

Danijela Vranješ po prvi put se oglasila o odnosu s Ognjenom Vranješom. Nakon mjeseci i mjeseci skandala oko Ognjenove veze s Jelenom Karleušom, Danijela je za srpske medije potvrdila da se razvela..
Lifestyle / Zabava | 28. 03. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Instagram / Ognjen i Danijela

Klub ga je potjerao, reprezentacija ga se odrekla, u Belgiji je uhićen jer su sumnjali da je ilegalni imigrant, Jelena Karleuša (40) prijeti da će mu na sudu uzeti hrpu love, a sad je Ognjena Vranješa (29) napustila i njegova, sad već bivša supruga, Danijela.

''Razveli smo se. On je za mene mrtav'', prenosi srpski Alo riječi Vranješove supruge.

Danijela se cijelo ovo vrijeme, otkad je krenuo skandal o Ognjenovoj seks-aferi s Karleušom, nije htjela oglašavati. Šutke je podnosila sve suprugove avanture, pričalo se kako će napraviti sve da spasi brak, ali jednostavno više nije mogla izdržati. Jer nije se Vranješ zadržao sam na Karleuši. Kasnije je slao eksplicitne poruke pjevačici Dari Bubamari. A šuška se kako je to samo početak popisa...

Vranješ se cijelo to vrijeme nije ni ispričao supruzi. Putovao je Europom, vrijeđao i provocirao gdje stigne, a sad, kad je ostao skoro bez svega, navodno se jako veseli susretima na sudu s Jelenom Karleušom.

Kopirati
Drag cursor here to close