Leonardo DiCaprio

Dobitak na lotu za slavnog glumca iz Hollywooda

"Cijenim kako sam sretan što mogu raditi to čime se bavim. Imam osjećaj kao da sam dobio na lutriji. Stoga ću pokušati raditi dalje, koliko god je to moguće", kazao je DiCaprio.
Lifestyle / Zabava | 02. 08. 2019. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images  / Leonardo DiCaprio

Proslavljeni glumac, Oscarovac Leonardo DiCaprio, kazao je u četvrtak u Berlinu kako ima puno razumijevanje za Quentina Tarantina koji je najavio završetak svoje redateljske karijere.

"Razumijem to što on na kraju karijere želi imati jedan komplet od deset DVD-ova svojih filmova u zajedničkoj kutiji, koju će staviti u svoj regal i kazati 'sad želim prestati'", kazao je šaljivo DiCaprio.

Glumac smatra kako Tarantino svakome filmu sebe daje maksimalno i nije nikakvo čudo ukoliko se u jednome trenutku osjeti umornim ili zaključi kako to više ne želi raditi.

Što se tiče samoga glumca, kaže kako ga film ispunjava i njime se želi još dugo baviti.

Foto: Scroll.in / Pitt i DiCaprio

"Cijenim kako sam sretan što mogu raditi to čime se bavim. Imam osjećaj kao da sam dobio na lutriji. Stoga ću pokušati raditi dalje, koliko god je to moguće", kazao je DiCaprio.

U Tarantinovom najnovijem filmu "Once upon a time... in Hollywood" igra Leonardo DiCaprio ulogu zvijezde filmske serije, a Brad Pitt je njegov kaskader u opasnim scenama.

Osim njih dvojice u filmu igra i Margot Robbie, a radnja je smještena u Los Angeles 1969. godine, odnosno zlatno doba Hollywooda i priča se vrti oko putešestvija bivšeg televizijskog western glumca Ricka Daltona (DiCaprio) i njegovog kaskadera Cliffa Bootha (Pitt) koji pokušavaju uspjeti u filmskoj industriji.

Video: ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Trailer (HD)

U cijeloj priči ulogu pokojne Sharon Tate koja je Daltonova susjeda, utjelovit će već spomenuta Margot Robbie.

Quentina Tarantina je ranije za Hollywood Reporter izjavio kako će ovaj film biti najsličniji “Pulp Fictionu”, što znači da se novi film sastoji od više paralelnih priča.

U traileru se između ostalog kratko pojavljuje i nedavno preminuli Luke Perry, dok ostatak glumačke postave čine Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Lena Dunham...

Kopirati
Drag cursor here to close