Mejaši

Djevojka ga izbacila iz kuće! Odvukao ju je na stadion i pred navijačima joj priredio šok...

Ako bi netko na prvu sada pomislio da se radi o novom slučaju obiteljskih trzavica na našoj estradi, gadno bi se razočarao.
Lifestyle / Zabava | 16. 06. 2020. u 12:39 Bljesak.info
Mejaši - NIJE TO VINO

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevača popularnih tamburaša u starkama - Mejaša - Edu Drakulića (29) ljuta djevojka izbacila je iz kuće. Nije joj ostao dužan. Uhvatio ju je za ruke, prebacio preko leđa i odvukao na nogometni stadion gdje su je dočekali njegovi prijatelji. Ona više nije mogla govoriti od šoka...

Ako bi netko na prvu sada pomislio da se radi o novom slučaju obiteljskih trzavica na našoj estradi, gadno bi se razočarao. To je tek jedna od scena u spotu za novu pjesmu "Nije to vino" omiljenih varaždinskih glazbenika.

Kao i uvijek do sada, njihov video, koji su sami režirali, pršti humorom i životnom momačkom pričom s mnogo zabavnih pojedinosti; u kreativnom scenariju po čemu su Mejaši već odavno prepoznati.

Tijekom 'prisilnih' kućnih mjera u doba karantene zbog korona virusa, dečki iz benda bili su vrlo kreativni. Bacili su se na posao i jedva dočekali publici predstaviti novu pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu početkom rujna. Ovim singlom ujedno najavljuju i svoj drugi album "Nova godina" u izdanju Croatia Recordsa.

Foto: PR / Sa snimanja spota ''Nije to vino''

''Bez obzira koliko imali obožavatelja na koncertima i pratitelja na društvenim mrežama, mi glazbenici doživljavamo iste one osjećaje i 'muke' prilikom zaljubljivanja i odnosa s djevojkama. Ponekad nam je zbog posla kojim se bavimo teže jasno iskazati osjećaje i izboriti se za djevojku koju volimo. Zato smo se u ovom spotu i poigrali s muško-ženskim odnosima želeći pokazati da mi, kad se zaljubimo, ne odustajemo. Makar trebali doći djevojci pod prozor i s tamburašima, klapom ili mariachima'', istaknuo je pjevač Edo Drakulić.

''Scene u novom spotu prikazuju našu tipičnu priču iz benda kad kasnimo ženama. Zadržimo se predugo na probi, često kartamo umjesto da sviramo pa se sve oduži. I onda nastaje drama kad se vratimo doma'', priča nam kroz smijeh Nikola Bosilj, osnivač i vođa Mejaša.

Zato su za ovaj spot angažirali mladu i talentiranu akademsku glumicu Josipu Anković kako bi što vjerodostojnije izveli ljubomorne scene mladog zaljubljenog para.

''Očekuje nas burno ljeto s puno obaveza. Nekoliko mjeseci smo pauzirali doma, a sad je odjednom sve eksplodiralo od posla. U naše prepoznatljive "drmeš-punk" nastupe uveli smo mnoge novitete, a to će se već vidjeti na nastupu na CMC festivalu gdje će nam pomoći naši prijatelji, navijači Varteksa - White Stonesi. Dosad se na našim nastupima i skakanja cijelu noć gubilo barem 3 kilograma, a mi smo odlučili još više pojačati tempo. Želimo da ovo ljeto sve doslovno gori, a kome treba, žeđ uvijek može gasiti 'litrom i vodom', zaključuje u svom stilu frontmen Mejaša najavljujući pregršt nastupa diljem Hrvatske i Slovenije.

Kopirati
Drag cursor here to close