Nije došla, ali je poslala čestitku

Djevojčica iz Ljubuškog na rođendan pozvala hrvatsku predsjednicu

Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, ali bez hrvatske predsjednice koja nije mogla doći zbog brojnih obaveza.
Lifestyle / Zabava | 19. 08. 2018. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djevojčica Klara Primorac, koja s obitelji živi u Essenu, a inače je iz Radišića u općini Ljubuški, odlučila se za pomalo nesvakidašnji potez pred proslavu svog 8. rođendana.

Naime, djevojčica je odlučila proslaviti rođendan u Hercegovini, ni manje ni više, nego u nazočnosti hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, piše Fenix-magazin.

Klara je s obitelji, na poziv njihovog kuma tenisača Ivana Dodiga, bila u travnju na Davis Cupu, na meču Hrvatske i Kazahstana. Poslije toga je cijela obitelj, na poziv savjetnika predsjednice Tomislava Madžara, zajedno s ostalim hrvatskim iseljenicima, posjetila predsjednicu na Pantovčaku. Tu joj je Klara uručila pismo i poziv za njen rođendan u Hercegovini.

Klara je rođendan proslavila 30. srpnja, ali bez hrvatske predsjednice koja nije mogla doći zbog brojnih obaveza. No, djevojčicu je zato u pošti u Ljubuškom nedavno dočekalo pismo naslovljeno na nju.

U njemu piše:

“Draga Klara, Zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati lijepu rođendansku proslavu sa svojom obitelji s kojom si me posjetila u mome uredu ovoga proljeća. Želim ti puno zabave tijekom ljeta i lijepih uspomena na bezbrižne dane djetinjstva i srdačno te pozdravljam. Sretan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar-Kitarović”, napisala je predsjednica u pismu.


Kopirati
Drag cursor here to close