Kate Middleton

Dirljiva posveta princezi Diani koju su primijetili samo rijetki

Ne zaboravimo ni to da je princ William isprosio ruku lijepe Catherine s 14-karatnim prstenom od safira koji je nekoć pripadao njegovoj majci.
Lifestyle / Zabava | 08. 07. 2019. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: zadovoljna.hr / Princeza Diana i princeza Kate

Catherine Middleton velika je ljubiteljica modnog stila prerano preminule princeze Diane te ga s ponosom oponaša u svojim javnim pojavljivanjima, na veliko oduševljenje obožavatelja kraljevske obitelji.

Primjerice, rado nosi haljine Catherine Walker, koja je bila jedna od omiljenih francuskih dizajnerica Williamove majke.

Po uzoru na točkastu kreaciju koju je princeza Diana nosila nakon rođenja princa Williama vojvotkinja od Cambridgea odabrala je i svoju haljinu za prvo pokazivanje princa George ispred bolnice St. Mary u Londonu 22. srpnja 2013. godine.

Prva Dianina kreacija s Petar Pan kragnom nakon rođenja princa Harryja bila je također inspiracija za izdanje Catherine Middleton nakon rođenja princa Louisa prošle godine.

Catherine Middleton odaje počast princezi Diani noseći i njezinu tijaru na važnim događanjima, koju je ona dobila kao svadbeni poklon od kraljice Elizabete II. davne 1981. godine.

Ne zaboravimo ni to da je princ William isprosio ruku lijepe Catherine s 14-karatnim prstenom od safira koji je nekoć pripadao njegovoj majci.

Ne čudi stoga što je vojvotkinja od Cambridgea i na nadavno održanom krištenju malog Archieja odala počast svojoj svekrvi noseći njezin par bisernih naušnica. Točnije, odabrala je par naušnica koje je princeza Diana imala na uškama kada je prije 35 godina krstila Archiejeva oca – princa Harryja.

Lijepe biserne naušnice vojvotkinja je sparila s haljinom Stelle McCartney, trakom za kosu Juliette Botterill i crvenim štiklama luksuznog brenda Emmy London.

Kopirati
Drag cursor here to close