Poznati kantautor

Dino Šoše singlom ''Bezdan'' najavljuje treći album

Inspiracija za ''Bezdan'' nesretna je ljubav, a takve ljubavi najlakše je pretočiti u pjesmu.
Lifestyle / Zabava | 22. 02. 2021. u 21:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš uspješni kantautor na svom YouTube kanalu objavio je novi singl ''Bezdan'', koji će, sudeći prema prvim reakcijama Dinine publike, slijediti put njegovih najuspješnijih balada.

Iako je početkom prošle godine objavio svoj drugi album ''Četiri ljubavna doba'', pjesma ''Bezdan'' uvod je u Dinin treći album ''Makul''.

''Koronalno smo u situaciji da radimo na trećem albumu, iako pet pjesama sa drugog albuma još nije objavljeno. Ali eto, luda vremena, pa možemo biti i mi'', kaže Dino i dodaje da je singl ''Bezdan'' njegova dosadašnja najinterancionalnija suradnja.

''Pjesma je nastala na relaciji Beč-Zagreb-New York, što zbog nevremena u kojem trenutno živimo, što zbog moje želje da radim s novim ljudima. Produkciju i aranžman je radio Igor Ivanović, čovjek koji je surađivao s velikim glazbenim imenima poput Gibonnija, Massima, Cetinskog, Belana… Na pjesmi se, osim moje malenkosti, čuju i Kornelija Palić, Marko Vojvodić, Igor Ivanović, Martin Petračić, Antonio Geček, a mastering je radio Tom Waltz u New Yorku'', dodaje.

Inspiracija za ''Bezdan'' nesretna je ljubav, a takve ljubavi najlakše je pretočiti u pjesmu.

''U ovom slučaju glavni likovi pjesme stoje na mjestu na kojem završava zajednički put, a počinju dva nova. I baš to mjesto ima u sebi nečeg „bezdanskog“, otud i ime pjesme. Pjesme su obično već negdje tu, u nama, moje je samo da sjednem za klavir i pričekam da izađu na notni papir. I pri jednom od tih glazbenih zasjedanja, meni se dogodio Bezdan'', kaže Dino, koji zbog pandemije nije u prilici pjesmu ekranizirati, ali duboko vjeruje da je pred njom put koji vodi do što više ušiju i srca ljudi s kojima dijeli isti glazbeni ukus.

Kopirati
Drag cursor here to close