Raspad sistema

Dijelimo ulaznice: Cineplexx Comedy Night - Igor Drljo Iggy

Druga po redu Cineplexx Comedy Night održat će se u utorak, 26.10. u 20:30 sati. Ovog puta sa nama je Igor Drljo Iggy.
Lifestyle / Zabava | 22. 10. 2021. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Cineplexx Comedy Night - Igor Drljo Iggy 

Druga po redu Cineplexx Comedy Night održat će se u utorak, 26.10. u 20:30 sati. Ovog puta sa nama je Igor Drljo Iggy.

“On je presimpatičan Hercegovac pun pozitive, a od nedavno postao je pravi Hercegovac preselivši se u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao. Stand up-om se bavi od 2013. godine. Malo bure pozitivne energije!!! Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k'o bure, nego zbog energije). Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i sve vidi u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize (još). Dame i gospodo, Igor Drljo.”

Raspad sistema je njegov cijelovečernji show u kojem će te saznati kakva se muzika pušta u klubovima BiH, zašto Rozga pjeva riječi koje pjeva, te ćete se moći poistovjetiti sa problemima malog, bucmastog muškarca na današnjem tržištu veza i odnosa. Šta nam to servira tv program? Uglavnom sve ono što nas dovodi do RASPADA SISTEMA.

Cijena karte iznosi 7KM, a za studente 5KM. Karte možete kupiti za pultom Cineplexxa svakim danom od 14:00 do 22:00 sata.

Bljesak.info u suradnji sa organizatorom poklanja 2x po dvije ulaznice čitateljima koji pošalju mail sa svojim imenom i prezimenom na adresu [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close