Pop baka

Dečko ju je držao za ruku dok se Madonna oslanjala na štap

Madonna nije propustila izgledati izgledala senzacionalno u crnoj Versaceovoj haljini sa zlatnim detaljima i crnim čizmama, a kako bi lakše hodala, pridržavala se štapom.
Lifestyle / Zabava | 08. 03. 2020. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ddp images/Harper / Pop kraljica - sa štapom i u mladosti...

Madonna se trenutačno nalazi na svojoj turneji pod nazivom "Madame X", ali zbog ozljede koljena kretanje joj je dosta ograničeno. Pop-zvijezda je prije tjedan dana zbog ozljede morala otkazati koncert u Parizu.

61-godišnja kraljica popa kroz sve ide uzdignute glave, a nakon otkazivanja koncerta hrabro je izašla među ljude, piše Daily Mail.

Njezin 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams pomogao joj je da izađe iz dvorane u kojoj je trebala nastupiti, no cijelo je vrijeme držao glavu pognutom.

Foto: Hollywood Life / Madonna i njezin 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams

Madonna je, s druge strane, izgledala senzacionalno u crnoj Versaceovoj haljini sa zlatnim detaljima i crnim čizmama, a kako bi lakše hodala, pridržavala se štapom.

Pjevačica je koljeno ozlijedila na nastupu u Parizu prije nekoliko dana nakon što je tijekom izvedbe pjesme "Vogue" pala sa stolice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Madame  is a Masochist..............4 more shows! #madamextheatre #legrandrexparis @nicolas_huchard

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna je svjetsku turneju "Madame X" započela u rujnu prošle godine u New Yorku, a trebala bi ju završiti 11. ožujka u Parizu.

Slavna pjevačica je zbog ozljeda otkazala 14 nastupa, a istaknula je kako se smatra ratnicom te nikada ne odustaje.

Svakodnevno Madonna mora odraditi šest sati terapije, a nedavno je rekla kako je pravo čudo što je uspjela i ovoliko izdržati s obzirom na bolove.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Saturdays are always so much Fun! ............  #madamextheatre #legrandrexparis

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kopirati
Drag cursor here to close