Hot Tub

David Beckham u jacuzziju s neobičnim društvom

Naime, bivši nogometaš i trenutno jedan od miljenika ženskog spola, 44-godišnji engleski nogometaš David Beckham za nove nastavke serije snimio je jednu vruću scenu.
Lifestyle / Zabava | 26. 10. 2019. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obožavatelji serije Moderna obitelj itekako se imaju zašto veseliti novoj sezoni serije. Naime, bivši nogometaš i trenutno jedan od miljenika ženskog spola, 44-godišnji engleski nogometaš David Beckham za nove nastavke serije snimio je jednu vruću scenu. Da bi sve bilo još i bolje društvo će mu praviti omiljena televizijska glumica, 55-godišnja Courteney Cox - najpoznatija po ulozi Monice u megapopularnoj seriji Prijatelji.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Kako se serija približava kraju, producenti su odlučili u potpunosti oduševiti obožavatelje. Tako je potvrđeno da će osim Davida i Courteney, u finalnoj jedanaestoj sezoni, između ostalih, gostovati i Edward Norton, Elizabeth Banks i mnogi drugi.

'Prevruće je u ovom jacuzziju', napisala je Courteney u objavi na svom Instagram profilu. Sve je upotpunila pjesmom 'Hot Tub' Jamesa Browna. Na još jednoj fotografiji pojavljuju se i glumci Jesse Tyler Ferguson koji tumači ulogu Mitchella te Eric Stonestreet koji igra Camerona.

David je pak na svom Instagram profilu objavio fotografiju u kojoj čitaju scenarije i napisao: 'Upoznao sam novu prijateljicu'.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

I met a new FRIEND

Kopirati
Drag cursor here to close