Anid Ćušić

Darko Lazić objavio pjesmu s Mostarcem, obožavatelji oduševljeni

Ćušić je inače pobjednik glazbenog natjecanja Zvezde Granda
Lifestyle / Zabava | 20. 04. 2021. u 16:11 Bljesak.info
DARKO LAZIC & ANID CUSIC - KLOSAR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski pjevač Anid Ćušić objavio je u utorak duet s srbijanskim pjevačem Darkom Lazićem. Reakcije obožavatelja na pjesmu Klošar su vrlo pozitivne.

''Bomba momci dugo očekivano''. ''Kakav pogodak, skoro pa dva najbolja glasa iz novije generacije''. ''Bravo momci, odlična pjesma i spoj dva perfektna vokala'', samo su neke od prvih reakcija obožavatelja.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Anid Ćušić (@anidcusic)

Ćušić je inače pobjednik glazbenog natjecanja Zvezde Granda te je do sada objavio više pjesma koje su brojale velik broj pregleda i slušanja. Duet s Lazićem, objavio je ranije, bio mu je dječački san.

''Kao mali sam imao neke svoje zamisli, neki svoj svijet, maštao 'nemoguće' , tada kažem ocu, sa svojih 12 godina, da ću jednog dana i ja osvojiti to natjecanje, snimiti duet sa ovim momkom. Naravno da me nije nitko shvatio ozbiljno, pa ni ja sam sebe. U tim godinama svi imamo neke želje... ali... 12 godina kasnije. Nisam volio školu, rano sam i krenuo u 'kafanu' , bježao sa sati kako bih radio, svirao , imao džeparac. Sve sto sam maštao kao dječak, zamišljao od kuće do škole, i da imam bend, i da osvojim Zvezde Granda, i da snimim duet sa Darkom Lazićem'', objavio je Mostarac.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Anid Ćušić (@anidcusic)

Pjesmu Klošar radili su Dejan Kostić i Mersed Hadžić, dok je spot nastao u produkciji studija TwoLouder TV.

Kopirati
Drag cursor here to close