Sedma godina za redom

Danas u Čitluku kreću veliki koncerti Evergreen Festa

Večeras, 9. kolovoza na pomoćnom igralištu stadiona ‘Bare’ publiku će zabavljati Smooth Groove, Pavel i Neno Belan & Fiumens
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2018. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmi ‘Evergreen Fest’ tradicionalno nastavlja zabavljat brojnu publiku kroz velike koncerte 9. i 10. kolovoza na kojima se, prema riječima organizatora, očekuje velik odaziv sudeći po rasprodanim pretprodajnim festivalskim kartama.

Večeras, 9. kolovoza na pomoćnom igralištu stadiona ‘Bare’ publiku će zabavljati Smooth Groove, Pavel i Neno Belan & Fiumens, a dan nakon u petak 10.8. atmosferu će zapaliti Floridus, The cockblockers, Laka i Zabranjeno pušenje.

Tijekom dva dana festivala posjetitelji će moći, osim u glazbeom dijelu programa, uživati i u pratećim sadržajima - umjetničkim radionicama za djecu, live paintingu, foto i video radionici i chill out zoni.

Cijene pojedinačnih ulaznica za velike koncerte su 10 KM, a cijena festivalske ulaznice je 20 KM. Ulaznice još uvijek nabaviti i u Caffe ‘Evergreen - Grin’.

Ulaz na ostale svirke koje će se održati u kafiću Evergreen Grin Čitluk do 26.8. je besplatan. Pored odličnih bendova i Dj večeri za svoje posjetitelje i ljubitelje umjetnosti, u srijedu 15.8. bit će priređena Izložba slobodnih umjetnika koja već niz godina podupire rad talentiranih amaterskih umjetnika.

Cijeli program festivala možete pogledati na Facebook stranici Evergreen Festa.

Kopirati
Drag cursor here to close