Kupite kartu

Danas službeno krenula prodaja ulaznica za koncert 'U mom srcu Vatra' u Širokom Brijegu

Za koncert ''U mom srcu Vatra'' danas je službeno krenula prodaja ulaznica koje se po cijeni od 10 KM mogu kupiti u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru.
Lifestyle / Zabava | 24. 11. 2021. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za dugo očekivani koncert popularne duhovne glazbe ''U mom srcu Vatra'' danas je službeno krenula prodaja ulaznica koje se po cijeni od 10 KM mogu kupiti u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru.

Koncert slavljenja Gospodina održat će se u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine u 19.30.

Popularne pjesme slavljenja Boga izvodit će poznati glazbenik Alan Hržica, Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Pozivamo ljude otvorenog srca i uma da dođu i dožive ovu posebnu Božićnu bajku te osjete Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu, a što nam je svima potrebno u ovim turobnim i izazovnim vremenima u kojima živimo.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi „Mlado sunce“ koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima. 

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

Ne propustimo večer slavljenja Isusa!

''U mom srcu Vatra'', nedjelja,  19. prosinca, dvorana Pecara u 19.30.

 

Kopirati
Drag cursor here to close