Pokleknuo Herminator

Daleko od očiju javnosti: Oženio se legendarni skijaš Hermann Maier

Kako piše austrijski list Salzburger Nachrichten, 46-godišnji Herminator se u tajnosti vjenčao sa svojom dugogodišnjom životnom pratiljom Carinom Schneller.
Lifestyle / Zabava | 06. 05. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ski amadé / Hermann Maier 

Slavni austrijski skijaš Hermann Maier svojedobno je tako suvereno vladao snježnim pistama da je dobio nadimak Herminator, što je vremenom postalo i njegovim marketinškim zaštitnim znakom. U utrkama za Svjetski kup skijaša Maier je slavio 54 puta.

Kako piše austrijski list Salzburger Nachrichten, 46-godišnji Herminator se u tajnosti vjenčao sa svojom dugogodišnjom životnom pratiljom Carinom Schneller. Par je svoje vjenčanje pred matičarem i u crkvi obavio 1. svibnja, piše ovaj list.

Sve skupa je obavljeno u renesansnom dvorcu Höch, smještenom u pokrajini Salzburg, nedaleko od Maierove kuće.

Hermann i Carina imaju tri kćeri, od kojih su dvije starije bliznakinje.

Glasnogovornik Hermanna Maiera nije želio potvrditi ili opovrgnuti ovu vijest, kazavši kratko kako se radi o privatnim stvarima slavnog skijaša.

  / "Terminator" i "Herminator", obojica Austrijanci

Maier je jedan od najuspješnijih alpskih skijaša svih vremena. U karijeri je osvojio četiri olimpijske medalje (dva zlata), tri naslova svjetskog prvaka, a ukupni pobjednik Svjetskog kupa bio je u četiri navrata: 1998., 2000., 2001. i 2004. godine.

Najuspješniji je bio u disciplinama superveleslaloma i veleslaloma, a pobjede je još ostvarivao u spustu te ima jednu pobjedu i u kombinaciji. Deset puta je osvajao i Mali kristalni globus za ukupne pobjede u različitim disciplinama.

Kopirati
Drag cursor here to close