Džabe krečio

Cristiano Ronaldo jedino još na Instagramu može privući pažnju

U Realu su, doduše, u drugih 45 minuta el Clasica zakazli svi, ali Ronaldo je po tko zna koji put pokazao kako u utakmicama između Blaugrane i Los Blancosa od njega najčešće ne ovisi - ništa.
Lifestyle / Zabava | 24. 12. 2017. u 00:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mnogim je utakmicama koje se nazivaju el Clasico argentinski majstor nogometa Lionel Messi uistinu bio pravi Mozart, dok je Ronaldo umnogome podsjećao na lik Antonia Salierija kakvim ga je vidio redatelj Miloš Forman u znamenitom filmskom ostvarenju Amadeus.

I nedjeljni vječiti derbi na stadionu Santiago Bernabeu (3:0 za Barcelonu) donio je Messiju nove zvjezdane trenutke, a Ronaldu očaj i frustraciju. Bilo je više nego vidljivo koliko se Portugalac jede i činilo se dao bi sve svoje Zlatne lopte samo da ne postoji jedan takav nogometaš kao što je Messi.

U Realu su, doduše, u drugih 45 minuta el Clasica zakazli svi, ali Ronaldo je po tko zna koji put pokazao kako u utakmicama između Blaugrane i Los Blancosa od njega najčešće ne ovisi - ništa. Nekoliko iznimki samo potvrđuje pravilo.

Cristiano Ronaldo je na svome Instagramu u četvrtak objavio sliku s vrlo neobičnim outfitom, želeći valjda uoči el Clasica poslati neku poruku.

 

♠️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Njegovih 117 milijuna fanova na socijalnoj mreži burno je ragiralo, komentirajući kako ih CR7 podsjeća na rapera P. Daddyja, nindžu, gangstera, Keanu Reevesa iz Matrixa, a neke čak i na Brucea Leeja (!?).

Uglavnom, prikupio je gotovo pet milijuna lajkova i više od 60 tisuća komentara, što njegovu egu uistinu može samo goditi.

Kako bi bio u središtu pažnje, Ronaldo je uoči susreta s Barcom trenirao odvojeno od ekipe, a novinari su se nadugo i naširoko raspisali o tome kako je vjerojatno ozlijeđen, ali - kolika je ''junačina'' - trpi i šuti, samo da bi mogao nastupiti (jedan dan se govorilo igrat će, a drugi neće moći i tako u krug). Reklo bi se - bolje da nije ni nastupio u el Clasicu.

Kad se malo bolje razmsili, zbog bruke i poniženja koje je doživio pred vlastitom publikom, možda bi bilo dobro da se jedno vrijeme skriva u kakvoj pustri - upravo ovako maskiran.

Kopirati
Drag cursor here to close