Povuci - potegni

Cristiano Ronaldo ipak neće izbjeći posljedice optužbe za silovanje?

Bloombergov novinar koji je prvi objavio vijest o tome da je tužba navodno povučena, našao se u zabludi, jer predmet uistinu više nije bio na sudu kod kojeg je pokrenut, ali to ne znači da je povučen, ukazuje Spiegel.
Lifestyle / Zabava | 06. 06. 2019. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo je moguće da Cristiano Ronaldo još nije siguran od optužbe za silovanje nakon što se jučer pojavila informacija kako je Amerikanka Katheryn Mayorga odustala od cijelog procesa.

Novinar Der Spiegela Rafael Buschmann kaže kako je cijeli ovaj slučaj samo prebačen na drugi sud. Bloombergov novinar koji je prvi objavio vijest o tome da je tužba navodno povučena, našao se u zabludi, jer predmet uistinu više nije bio na sudu kod kojeg je pokrenut, ali to ne znači da je povučen, ukazuje Spiegel.

Ukratko o ovom slučaju: Katheryn Mayorga je u rujnu prošle godine u Las Vegasu podigla optužbu za silovanje protiv zvijezde Juventusa, koje se navodno dogodilo 2009. godine.

Njihov susret dogodio se u ljeto te godine, nekoliko dana nakon što je Portugalac za 94 milijuna eura iz Manchester Uniteda prešao u Real Madrid.

Susret se odvio u VIP dijelu jednog noćnog kluba. Zatim su oboje završili apartmanu, gdje ju je navodno Ronaldo prisilio na analni seks, a ona ga je odlučila tužiti devet godina kasnije.

"Nakon što me silovao, ispričao se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih jedan posto", izjavila je Mayorga u intervjuu. Ronaldovi odvjetnici odgovorili su tužbom protiv novina.

Mayorga je 2010. od Ronalda prihvatila 375 tisuća dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju. Ali nakon osam godina, ipak želi dobiti sudsku zadovoljštinu za napad koji joj je radikalno promijenio život, pretvorivši ga u noćnu moru. Otkrila je da se od tada bori sa suicidalnim mislima i često opija.

Na pitanje zašto je prihvatila novac, odgovorila je da je bila u strahu zbog Ronaldove slave, a i zato što nije željela da se njezino ime provlači kroz medije.

Ronaldo je prošle godine imao opsežnu kampanju u medijima, tvrdeći kako on nije silovatelj i kako će istina jednom izići na vidjelo, a svi oni koji su o njemu ružno pisali zatražit će oprost.

Kopirati
Drag cursor here to close