CR7

Cristiano Ronaldo ima najskuplji zrakoplov među nogometašima

Ronaldoov zrakoplov može dosegnuti najveću brzinu od 610 milja na sat, najbrži od svih privatnih zrakoplova na popisu i ima doseg od sedam tisuća nautičkih milja.
Lifestyle / Zabava | 21. 01. 2018. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda Reala iz Madrida, peterostruki dobitnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo, nogometaš je s najskupljim privatnim zrakoplovom, prema listi koju je izradio britanski list The Sun.

Ronaldov Gulfstream G650 košta 32 milijuna eura i u njega može sjesti 18 ljudi, tako da još uvijek ima mjesta za nove putnike, unatoč njegovoj trenutno rastućoj obitelji.

Na drugom mjestu je Leo Messi, čiji se Embraer Legacy 650 na tržištu prodaje po cijeni od oko 28 milijuna eura.

Poredak prva tri igrača s najskupljim letjelicama kompletira Zlatan Ibrahimović  iz Manchester Uniteda, koji leti u modelu Cessna Citation Longitude, koji može biti vaš za samo 24 milijuna eura.

Ronaldoov zrakoplov može dosegnuti najveću brzinu od 610 milja na sat, najbrži od svih privatnih zrakoplova na popisu i ima doseg od sedam tisuća nautičkih milja. Tako, primjerice, može letjeti u Manchester i natrag bez točenja goriva u međuvremenu. Ronaldo je svoj avion personalizirao vlastitim inicijalima.

Beckham, Pogba, Rooney, Neymar, Bale, Kaka i Ronaldinho čine ostatak popisa The Suna.

Prema španjolskom portalu El Confidencial, Ronaldo iznajmljuje svoj zrakoplov po cijeni od 6.000 eura po satu kako bi nadoknadio dio uloženoga. On ima ugovor s čarter tvrtkom Executive Airlines i dobiva postotak svih prihoda od najma. Za 6.000 eura dobivate Ronaldov avionom, s pilotima, kabinskom posadom i gorivom.

Kopirati
Drag cursor here to close