Stoja mjesečno

Cristiano Ronaldo daje izdašan džeparac svojoj lijepoj zaručnici

Ne bi Georgina bila sirotinja i da nema Ronalda, jer ona sama od jedne promotivne objave na Instagramu zaradi oko osam tisuća eura, a to joj omogućava golem broj pratitelja...
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2020. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL  / Slavni par Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Uopće nije loše biti zaručnica Cristiana Ronalda, naprotiv.

Naime, španjolski su mediji otkrili kako portugalski nogometni virtuoz svojoj zaručnici Georgini Rodriguez daje čak sto tisuća eura džeparca mjesečno i to samo za potrebe njezinog “lifestyla”.

Čini se na prvu puno, ali kada se u obzir uzme činjenica da Ronaldo godišnje uprihodi 30-ak milijuna eura, onda je ta cifra “sića”.

Neki izvori govore da je Portugalac još izdašniji, a zli jezici kažu kako je lijepa Argentinka samo 'pokriće' Cristianu zbog njegove sklonosti da vodi nešto 'drukčiji' ljubavni život.

Doduše, ne bi Georgina bila sirotinja i da nema Ronalda, jer ona sama od jedne promotivne objave na Instagramu zaradi oko osam tisuća eura, a to joj omogućava golem broj pratitelja, ima ih čak 16.5 milijuna.

Ali, nije Ronaldo jedini galantan u njihovoj vezi, tako je Georgina nedavno za rođendan svom zaručniku kupila skupocjeni Mercedes G-Wagon, vrijedan više od sto tisuća eura (neki kažu čak 180 tisuća).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo   @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Kopirati
Drag cursor here to close