Pregovori

Colin Farrell kao Pingvin u Batmanu

"Ono što je uzbudljivo u Batmanu je kako se on odnosi prema sadašnjosti i koliko lično sve može biti", rekao je Reeves za Hollywood Reporter.
Lifestyle / Zabava | 06. 11. 2019. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Colin Farrell je u pregovorima s Warner Brosom za ulogu Pingvina u novom Batmanu. Prema Deadlineu, glumac bi se mogao vratiti u svijet stripa prvi put nakon uloge Bullseyea u filmu Daredevil iz 2003. godine. U novoj interpretaciji, nazvanoj The Batman, Pattinson će glumiti maskiranog heroja kao detektiva u neo-noiru.

"Njegov je moral pomalo opao. On nije zlatni dječak, za razliku od gotovo svih drugih likova iz stripa ", rekao je Pattinson o ovom liku New York Timesu. "U njegovom svjetonazoru je jednostavnost, ali tamo gdje se ona nalazi sve je čudno"

Režiser Cloverfield-a Matt Reeves stoji iza projekta koji je nedavno uključio i Paul Danoa kao Riddlera, Zoe Kravitz kao Catwoman i Jeffrey Wrighta kao povjerenika Gordon. U utorak je također otkriveno da Andy Serkis razgovara s Alfredom Pennyworthom, za ulogu batlera Brucea Waynea kojeg je ranije igrao Michael Caine u trilogiji 'Crnog viteza' sa Christophereom Nolanom, prenijela je FTV.

"Ono što je uzbudljivo u Batmanu je kako se on odnosi prema sadašnjosti i koliko lično sve može biti", rekao je Reeves za Hollywood Reporter.

''To je vrlo zgodna Batmanova bajka, usmjerena na stajalište. Nadam se da će to biti priča koja će biti uzbudljiva, ali i emotivna", dodao je.

Farrell je posljednji put viđen u Disneyjevoj akciji Dumbo, a sljedeće godine glumi zajedno s Matthewom McConaugheyjem u Guyu Ritchiejevom The Gentlemen, kao i naučno-fantastičnoj drami After Yang.

Proizvodnja na Batmanu treba započeti krajem ove ili početkom 2020. s datumom izlaska 2021. godine. Sljedeće godine slijedi i izdanje nastavka Wonder Woman 1984, kao i Birds of Prey, u kojoj glume Margot Robbie kao i Harley Quinn.

Kopirati
Drag cursor here to close