Uoči velikog koncerta

Čolić: 'Svaki susret s rajom Mostara je fantastičan i izuzetan'

Simbolično, Čolić će održati koncert u Mostaru istog dana kao prije četiri godine kada su Mostarci uživali u njegovim najvećim hitovima.
Lifestyle / Zabava | 23. 05. 2019. u 12:33 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Svaki susret s rajom Mostara je fantastičan i nekako izuzetan", rekao je Zdravko Čolić na konferenciji za medije u dvorani hotela 'Mostar' gdje je najavio koncert na stadionu pod Bijelim Brijegom zakazan za 21. lipanj.

Simbolično, Čolić će održati koncert u Mostaru istog dana kao prije četiri godine kada su Mostarci uživali u njegovim najvećim hitovima.

"Žalim što Mostar nema još uvijek veliku dvoranu koja bi mogla i u zimskom periodu poslužiti da napravimo neki lijep događaj i koncert", rekao je Čolić.

Prisjetio se 'putujućeg zemljotresa' 1978. godine u gradu na Neretvi.

"Sjećam se, bio je malo sunčan dan, već je sunce zalazilo. Cijela ekipa je došla na stadion, bile su stare prostorije, a publika je bila vrlo tiha, a već napunjene tribine, kada smo pogledali oko 15-20 tisuća ljudi, mi smo se zgranuli koliko je to lijepa slika bila, ali nije bilo nekog žamora, nikada neću zaboraviti kako je impozantno izgledalo", prisjeća se.

Dodaje je i kako se uvijek 'provukao' kiši te da se nada da će i sada biti tako. S obzirom na to da mu je zadatak u životu da pjesmom širi ljubav, radost, pozitivnu energiju, istaknuo je da se cijeli život pjesmom služio kao oružjem ljubavi.

"Proći ću pjesmama kroz vrijeme, ubaciti neke stare pjesme koje su onako ljudima blizu i neke nove što smo snimili od kako se nismo vidjeli. Tri sata glazbe, pa kako nas atmosfera ponese", naglasio je, dodavši da je teško svima ugoditi, jer ima mnogo pjesama.

Kada su u pitanju gosti, Čola ističe da je moguće da bude netko od suradnika, no da nema običaj da ima goste koji nemaju dodirne točke s njim. U poređenju koncerata nekad i danas, tvrdi da je publika uvijek ista, te da ne vidi neku razliku.

Na pitanje kako održava kondiciju, uspijeva izdržati tri sata uzastopne svirke, ističe kako nema nekih posebnih priprema, štoviše, taj hedonistički faktor kako je stariji je sve aktivniji, jer voli da se druži, no ima perioda kada se 'uozbilji' i brine o sebi.

Publiku na koncertu pored njegovih najvećih hitova očekuje i gost iznenađenja koji će učiniti ovaj koncert nezaboravnim za sve. Čolić je svoje prve mostarske koncerte imao u OKC-u 'Abrašević' te ima dugu tradiciju koncerata u ovom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close