Previše pijan kad se oženio

Četvrti brak mu propao nakon četiri dana

"Prije dobivanja vjenčane dozvole i sudjelovanja u ceremoniji vjenčanja, pili su do točke opijenosti", navodi se u sudskim spisima.
Lifestyle / Zabava | 23. 04. 2019. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svom zahtjevu za poništenje braka koji je trajao četiri dana, Nicolas Cage tvrdi da je bio previše opijen kad je pristao oženiti Eriku Koike, sudeći prema dokumentima sa suda.

Glumac u zahtjevu za poništenje braka tvrdi da nije imao mogućnost razumijevanja svojih akcija kad je stupao u brak s manje poznatom glumicom do te mjere da nije bio sposoban pristati na brak, prenosi Us Weekly citirajući dokumente sa suda. Koike sad navodno od njega traži novac.

"Prije dobivanja vjenčane dozvole i sudjelovanja u ceremoniji vjenčanja, pili su do točke opijenosti", navodi se u sudskim spisima. Nadalje piše kako je Cage, "kao rezultat intoksikacije, kad je sugerirala da se vjenčaju, impulzivno reagirao bez sposobnosti prepoznavanja ili razumijevanja punog učinka svojih postupaka", piše Index.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli City Magazine Official (@citymagazineofficial)



Osim toga, 55-godišnji glumac je u sudskim dokumentima naveo da Koike nije otkrila "punu prirodu i opseg njenog odnosa s drugom osobom", kao i "punu prirodu i opseg njezine kriminalne povijesti", koja navodno uključuje "dodatni aktivni kazneni postupak". Na sudu je Cage napravio scenu, a Daily Mail dokopao se snimke.

Cageu je ovo četvrti propali brak. Prvi s Patriciom Arquette trajao je šest godina, od 1995. do 2001. Drugi brak s kćeri Elvisa Presleyja Lisom Marie trajao je svega 107 dana. Brak su sklopili 2002., razišli su se tri mjeseca kasnije, no sudski epilog razvoda stigao je tek 2004.

Čim je dobio službeni razvod, Cage se opet ženio. Njegov treći brak s Alice Kim trajao je najdulje, čak 14 godina, te su dobili i sina Kal-Ela.

Cage ima i sina Westona s bivšom djevojkom, glumicom Christinom Fulton.

Kopirati
Drag cursor here to close