Sergej Ćetković gost

Organiziran prijevoz iz Mostara za Massimov koncertu u Sarajevu

Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha
Lifestyle / Poznati i slavni | 25. 03. 2019. u 14:55 Bljesak.info
Kopirati

Zbog sudjelovanja na dodjeli Glazbene nagrade Porin, koja se održava 29. ožujka, sarajevski koncert Massima Savića, prvotno najavljen za 30.3. u dvorani Mirza Delibašić, pomjeren je  na 12. travnja.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha - od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma ''Sada'', koji je nominiran za šest nagrada Porin.

Upravo ovaj album – ''Sada'' očekuje 40 najbržih kupaca ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.

''Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobiva novi Massimov album 'Sada'. Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 1.4., treću dobivaju na dar. I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na spomenutim prodajnim mjestima ulaznica'', naveli su organizatori iz agencije PRimera.

Foto: PR / Ćeković i Savić

No, to nisu jedine lijepe novosti vezane za Massimov koncert u Sarajevu.

Osim sjajnog benda, koji okuplja mahom vrsne glazbenike, Massimu će se kao specijalni gost na pozornici u Skenderiji pridružiti i Sergej Ćetković.

''Iznimno se veselim što će mi se na pozornici u Skenderiji pridružiti dragi kolega i prijatelj Sergej Ćetković. Već smo nekoliko puta nastupili zajedno i voljeli bismo tu nevjerojatnu energiju prenijeti i sarajevskoj publici. On je autor mog posljednjeg singla 'Nisam spreman' i počašćen sam što mi je 'prepustio' tako veliku pjesmu'', kazao je Massimo.

Cijela dvorana za ovaj koncert će imati sjedeću postavku. Ulaznice je sve manje, a u prodaji su dostupne na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.

Iz Mostara je organiziran i prijevoz na koncert. Broj mjesta je ograničen, a dodatne informacije se mogu dobiti na broj 063 316 537, priopćeno je iz PRimere.

Kopirati