Gola, ćelava i jeziva

Cara "Gollum" Delevingne zbunila obožavatelje čudnim videom

"I dalje ne razumijem zašto sam bila single", našalila se u opisu videa u kojem se valja po podu i govori poznatu rečenicu iz filma: "My Precious."
Lifestyle / Zabava | 01. 12. 2018. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manekenka i glumica Cara Delevingne (26) na Instagramu je objavila neobičnu snimku iz svojih samačkih dana.

26-godišnja ljepotica u videu se pretvorila u Golluma iz Gospodara prstenova, bez odjeće je i bez kose.

"I dalje ne razumijem zašto sam bila single", našalila se u opisu videa u kojem se valja po podu i govori poznatu rečenicu iz filma: "My Precious."

Ovaj njezin video je snimljen 2017. godine kada je Cara obrijala glavu zbog uloge pacijentice Isabelle koja boluje od raka u filmu "A Year in the Life". Iako se nije trebala obrijati, izjavila je da je to napravila jer je htjela doživjeti osjećaj gubitka kose kako bi se što bolje uživjela u ulogu.

A od tada se, osim frizure, navodno promijenio i njezin ljubavni status. Već se nekoliko mjeseci šuška da je Cara u vezi s glumicom Ashley Benson, najpoznatijom po ulozi u seriji Pretty Little Liars, od koje se posljednjih mjeseci ne razdvaja, a viđene su i kako se ljube u javnosti, no dok jedna od njih to konačno ne potvrdi, sve ostaje na glasinama.

Prije toga nalazila se s Paris Jackson, a prethodno je navodno bila u vezi s glumicom Michelle Rodriguez ("Brzi i žestoki"), kao i s pjevačicom St. Vincent (Anne Erin Clark).

Cara Delevingne radila je za slavne brandove kao što su Chanel i Fendi, krasila naslovnice modnih časopisa „Harper’s Bazaar“ i „Vogue“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#TBT I still don’t understand why I was single... #setlife #golum #beautiful

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Kopirati
Drag cursor here to close