Čapljina dobiva veliki mural Vinka Ćemeraša

Vinka na zidu zgrade ocrtava jedan od njegovih prijatelja Marko Žilić.
Lifestyle / Zabava | 16. 03. 2020. u 21:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

Ide THE Voice na zidić #grafiti

A post shared by Dalibor Nikšić (@daliborniksic) on

Da je Vinko svojom pobjedom u ”The Voice Hrvatska” grad Čapljinu učinio ponosnom govori i činjenica da se njemu u čast slika mural.

U ulici Braće Radića na jednoj od zgrada oslikava se Vinkov portret kojeg je za njega, prije finala, naslikao njegov mentor Davor Gobac, doznaje Čapljinski portal.

Vrijedna ekipa prijatelja iz caffe bara ”Time”, koja je ujedno bila i Vinkova najveća podrška, pored roditelja, došla je na još jednu genijalnu ideju.

Nakon što su mu organizirali veličanstven doček popraćen bakljama, odlučili su u blizini tog kafića napraviti mural.

Foto: YouTube / Vinko Ćemeraš stigao u Čapljinu

Vinko ističe kako je u Čapljinu stigao u petak, prije cijele situacije oko korona virusa i da tu ostaje dok se situacija ne smiri.

''Stigao sam u petak, pošto je bilo riječi da se zatvaraju granice. U Zagrebu smo radili punom parom. Znate da sam snimio i svoj prvi singl 'Pelin i med', a u tijeku je priprema mog albuma. Točno ne znam kada će on izaći, ali mogu reći, ako budemo ovako vrijedno radili, da će to biti uskoro'', kazao je Ćemeraš za Čapljinski portal.

 Foto: caportal.net / Vinko nadgleda nastajanje murala

Dosta prijatelja okupilo se u navedenoj ulici, puštaju glazbu, druže se s Vinkom i crtaju grafit. Vinka su pitali da im pošalje sliku koja će biti oslikana i nisu mu htjeli reći zašto im treba.

''Ja nisam zaista znao da će oni izraditi ovaj mural. Stigao sam u petak, družili smo se kako to i inače radimo kad sam ovdje, a večeras su me baš iznenadili. Ovu sliku nacrtao je moj mentor Gobac, koji me crtao za prilog prije finala. Nakon toga, poklonio mi je uokvirenu sliku i zaista je jedna od dražih uspomena na 'The Voice Hrvatska'. Sviđa mi se i slika, ali i ovaj grafit, samo mislim da mi nisu pogodili dioptriju'', kroz smijeh ističe Vinko.

Vinka na zidu zgrade ocrtava jedan od njegovih prijatelja Marko Žilić.

Kopirati
Drag cursor here to close