Namorala se

Cameron Diaz u mirovini: Više ne želim glumiti, dosta mi je...

"Shvatila sam da više ne znam tko sam, a to je tako užasan osjećaj. Odlučila sam se ponovno upoznati i doći i k sebi", rekla je Diaz.
Lifestyle / Zabava | 14. 03. 2018. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cameron Diaz odlazi u mirovinu! Glumica je zadnji film »Annie« snimila je pred četiri godine i od onda ne pristaje niti na jedno snimanje.

"Cameron se umirovila, više ne želi raditi filmove", otkrila je Selma Blair (45) koja je 2002. s Diaz glumila u komediji 'Najslađe stvorenje'.

Blair je otkrila da je nedavno bila na ručku s Cameron te da su pričale o svom zajedničkom filmu. Kada je Salma spomenula kako bi voljela snimiti nastavak, no Diaz joj je rekla kako više ne želi ništa snimati.

"Rekla mi je: 'Gotova sam!'. Ona ni ne treba više snimati filmove, trenutno ima odličan život. Mislim da je ništa ne bi moglo natjerati da se vrati na posao", ispričala je Blair, poznata i po ulozi u filmu 'Okrutne namjere'.

Iako Cameron nije potvrdila da je umirovljena, nedavno je objasnila zašto se povukla iz javnosti.

"Shvatila sam da više ne znam tko sam, a to je tako užasan osjećaj. Odlučila sam se ponovno upoznati i doći i k sebi", rekla je Diaz.

Sretna i lijepa Cameron nakon toliko sjajnih uloga zasluženo uživa, iako ponude i scenariji unatoč njenoj odluci neprestano stižu i mame je pred kameru.

Cameron je trenutačno u braku s glazbenikom Benjijem Madenom za kojeg se udala 2015. godine i uživa u slatkom životu. Iako se šuškalo da je trudna, glumica nije ništa potvrdila.

Diaz je sa 16 godina potpisala ugovor s modnom agencijom te se odmah proslavila kao manekenka, snimajući rekla za Calvin Klein i Levi's. Kada je imala 21 godinu, Cameron se prijavila na audiciju za film 'Maska' u kojem glavnu ulogu ima Jim Carrey (56), iako nikada prije toga nije glumila. Utjelovila je zavodljivu pjevačicu Tinu, a uloga ju je donijela svjetsku slavu. 'Maska' je bio jedan od najunosnijih filmova 1994., a Diaz je postala seks simbol.

Kasnije su joj se zaredali hitovi poput 'Svi su ludi za Mary', 'Charliejevi anđeli' i 'Nebo boje vanilije'.

Cameron je napisala i dvije knjige o zdravlju, a prva, naslova 'The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body', je 2014. bila bestseler. Dvije godine kasnije, objavila je drugu knjigu koja nije bila jednako uspješna.

Kopirati
Drag cursor here to close