Vatrena navijačica

Ivana Knoll otkrila da ljubi Antu

Ivanu redovito zaustavljaju prolaznici koji se žele s njom fotografirati.
Lifestyle / Zabava | 14. 07. 2018. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća hrvatska zvijezda Svjetskog prvenstva na travnjaku je Luka Modrić, a na tribinama - Ivana Knöll. Prelijepa nekadašnja finalistica izbora za miss Hrvatske 2016. godine najvatrenija je navijačica "vatrenih" u Rusiji.

Od Kalinjingrada i susreta protiv Nigerije kada je "otkrivena" postala je zvijezda, piše Slobodna Dalmacija.

Naravno, neće propustiti ni najveću utakmicu hrvatske reprezentacije svih vremena. ''Bit će 2:1 za nas! Vratit ćemo Francuzima za '98'', prognozirala je Ivana.

Nakon produžetaka?

''Ovaj put mislim da ćemo sve riješiti ranije, bez produžetaka i jedanaesteraca, da se malo manje nerviramo. Dosta je više tih napetih situacija ha, ha, ha. Toliko sam se iživcirala u posljednje tri utakmice. Zaista mi se ne da više živcirat'', rekla je Ivana.

Ivanu redovito zaustavljaju prolaznici koji se žele s njom fotografirati.

''Ha, ha, ha... Tako je svakodnevno. Čak me jedan Rus jučer prepoznao, na svom lošem engleskom rekao je da sam ta koju je vidio u novinama. Pa dobro, stvarno mi je drago. Iskreno, na početku mi je sve to stvarno bio šok. Međutim, kada vidim da je ekipi to simpa, kada mi tako prilaze, drago mi je'', otkrila je Ivana.

Kako kaže, preskočila je u Rusiji od utakmica Hrvatske samo susrete protiv Islanda i Danske.

''Htjeli smo doći i na susret protiv Danske u Nižnji Novgorod, ali nije bilo zrakoplovnih karata. Bilo je malo zeznuto doći'', rekla je Ivana.

Otkrila je kako joj je najdraži hrvatski reprezentativac Ante Rebić. '

'Zato što se zove Ante, kao moj dečko. A drugo zato što je najžešći, a ja volim tu njegovu žestinu, način kako igra. I prije kada je igrao za Splita mi je bio baš predrag'', priznala je Ivana.

Neka se druge ne naljute, naljepša navijačica Hrvatske u Rusiji zadnjih sedam godina živi u Zagrebu, njeni roditelji su Hercegovci, a rođena je u Njemačkoj gdje je živjela prvih osam godina. Navijačica je Hajduka iz Splita. Kao da je dio pjesme "Lijepa li si", pokriva sve naše krajeve

. ''Najbitnije je da sam Hrvatica!'', poentirala je Ivana. Ovom prilikom Ivana je novinarima otkrila kako joj je najzgodniji reprezentativac Dejan Lovren.

Kopirati
Drag cursor here to close