Ups

Bush stariji i iz kolica 'lovi' stražnjice

Bush se već ispričao u ranijem priopćenju nakon što ga je glumica Hether Lind optužila da ju je neprimjereno dodirivao po stražnjem dijelu tijela tijekom projekcije prije 4 godine.
Lifestyle / Zabava | 26. 10. 2017. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši američki predsjednik George W. Bush uputio je u srijedu navečer novu ispriku, nakon optužbi da je na neprikladan način dodirivao jednu glumicu, dok je s njim pozirala za fotografiju, piše Hina.

"U dobi od 93 godine, predsjednik Bush vezan je za invalidski stolac najmanje pet godina, pa njegova ruka dopire do donjeg dijela struka ljudi koji se s njim slikaju", kaže se u prioćenju iz njegova ureda.

"Kako bi ljudima bilo ugodnije, predsjednik rutinski priča istu šalu - a povremeno, potapša žensku pozadinu s namjerom da to bude dobrodušno ponašanje. Neki to vide kao nedužno, drugi kao neprimjereno. Svima koji su se našli pogođenima, predsjednik Bush se iskreno ispričava", stoji u priopćenju.

Bush se već ispričao u ranijem priopćenju nakon što ga je glumica Hether Lind optužila da ju je neprimjereno dodirivao po stražnjem dijelu tijela tijekom projekcije prije 4 godine.

"Predsjednik Bush nikada ne bi ni pod kojim uvjetima namjerno nekog uznemirio i on se iskreno ispričava ako je njegov pokušaj da se našali povrijedio gospođu Lind", rekao je u tom prvom priopćenju glasnogovornik Georgea W. Busha.

Lind je prepričala da ju je Bush "prije 4 godine na promociji tv-serije, seksualno napao dok sam pozirala za fotografiju".

"Nije se sa mnom rukovao. Dirao mi je stražnji dio tijela iz invalidskih kolica", rekla je Lind dodajući da je njegova supruga Barbara Bush koja je stajala pored njega "zakolutala očima kao da je željela reći 'ne opet'". Pritom joj je Bush, rekla je Lind, ispričao i prosti vic.

Sada ga je optužila još jedna glumica, Jordana Grolnick koja je za website Dedspin rekla da je s bivšim predsjednikom imala slično iskustvo u kolovozu prošle godine, tijekom snimanja fotografije u kazalištu.

Kopirati
Drag cursor here to close