Ponovni slom

Britney Spears prijavila se u psihijatrijsku ustanovu

'Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe', napisala je uz motivacijsku poruku: 'Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu.'
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2019. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Američki mediji donose vijest o pjevačici Britney Spears koja se prije tjedan dana dobrovoljno prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje.

''Britney prolazi kroz vrlo teško razdoblje zbog zdravstvenog stanja svoga oca. Britney nema problema s ovisnošću o alkoholu ili opijatima, jednostavno trenutačno prolazi jednu depresivnu i emocionalno vrlo tešku fazu. Otišla je u ustanovu kako bi joj pomogli nositi se s time i kako problem ne bi postao još veći'', rekao je izvor blizak slavnog američkoj pjevačici za tabloid Page Six.

Isti izvor dodaje kako je otac Jamie za Britney Spears najveća podrška tijekom cijele njezine karijere i života, a otkako se razbolio ni pjevačica se ne osjeća dobro psihički. Jamie Spears prije dva tjedna podvrgnut je drugoj operaciji i ne osjeća se dobro, a sve to jako utječe i na psihičko stanje njegove kćeri, piše T-portal.

 
 
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on



Britney se u ustanovu prijavila samoinicijativno prije tjedan dana, a tamo bi trebala provesti neko vrijeme dok se donekle ne oporavi.

Nakon toga na Instagramu se oglasila i sama Britney. 'Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe', napisala je uz motivacijsku poruku: 'Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu.'

Podsjetimo, pop pjevačica koja je slavu stekla u teen godinama davne 2007. doživjela je mentalni slom. Britney je izbrijala glavu, a potom kišobranom napala paparazze. U dobi od 25 godina slomila se pred očima cijelog svijeta, a sve pod teretom velike slave, ali i propalog braka te borbe za skrbništvo nad sinovima.
 

Kopirati
Drag cursor here to close