#BritneyXBackstreet

Britney Spears i Backstreet Boys objavili zajedničku pjesmu

#BritneyXBackstreet je napokon stigao!
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2020. u 14:07 Bljesak.info
Britney Spears i Backstreet Boys

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop pjevačica Britney Spears možda se suzdržava od nastupa uživo u znak prosvjeda zbog uloge njezina oca kao skrbnika, no to je nije zaustavilo u objavljivanju nove pjesme s Backstreet Boysima.

Objavljen u četvrtak navečer, novi singl "Matches" udružuje pop pjevačicu s kolegama iz kasnih 90-ih, pop idolima Backstreet Boysima.

"Kakav SJAJAN dan ... tražili smo suradnju poput ove tijekom posljednjih 20 godina i danas je taj dan!!", napisali su Backstreet Boysi na Twitteru. "#BritneyXBackstreet je napokon stigao! #Matches je sada izašao na Glory Deluxeu @britneyspears."


"Glory Deluxe", koji je objavljen u petak, drugo je izdanje albuma Spears iz 2016., njezin deveti po redu studijski uradak. Uz dodatnu pjesmu "Matches", uključuje "Swimming in the Stars", još jedan singl koji je pop pjevačica snimila prije više godina i objavila 2. prosinca.

Teška je godina za Spears, čiju je bitku za uklanjanje oca kao skrbnika njezina imanja - posao koji je obavljao od njezina sloma 2008. - pojačao pokret #FreeBritney na društvenim mrežama, piš Hina

Jamie Spears je zbog zdravstvenih problema odustao od toga da joj bude skrbnik u rujnu 2019., a zamijenila ga je privremena skrbnica Jodi Montgomery.

“Moja klijentica obavijestila me je da se boji svog oca. Neće nastupati sve dok je njezin otac zadužen za njezinu karijeru", rekao je odvjetnik Britney Spears Samuel D. Ingham III u studenom tijekom saslušanja provedenog putem telefona i video konferencije.

Kopirati
Drag cursor here to close