Brigitte Nielsen

Čeka dijete u 54. godini: Kasna trudnoća slavne Dankinje podijelila javnost

Prošle je godine izjavila kako se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna. Sada je pak objavila da čeka svoje peto dijete.
Lifestyle / Zabava | 30. 05. 2018. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brigitte Nielsen je dugo pričala da želi još jedno dijete, no kako je, s obzirom na dob, realistična, otkrila je Dankinja za časopis “Bunte”.

Prošle je godine izjavila kako se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna. Ali i da neće tražiti pomoć liječnika da bi to ostvarili.

Sada je pak objavila da čeka dijete. „Obitelj postaje veća“, objavila je na svom Instagramu uz fotografiju koja pokazuje njezin trudnički trbuh.

Danska glumica, manekenka, voditeljica i pjevačica Brigitte Nielsen, najpoznatija po propalom braku sa Sylvesterom Stalloneom.

Karijeru je započela osamdesetih godina prošlog stoljeća kao model na fotografijama Grega Gormana i Helmuta Newtona. 1985. godine dobila je uloge u filmovima Crvena Sonja i Rocky IV. Na snimanju Rockyja 4 upoznala je Sylvestera Stallonea za kojeg se udala i glumila u njegovom sljedećem filmu Cobra.

Također je poznata po nastupu s Eddijem Murphyjem u filmu Policajac s Beverly Hillsa 2 i pojavljivanju u video spotu Michaela Jacksona Liberian Girl.

Mnogi njezini pratitelji na Instagramu vijest o trudnoći Brigitte u 54-godini dočekali su s oštrim kritikama.

"Trudnoća u toj životnoj dobi za mene je sebičnost i neodgovornost".

"Ako je doista sada trudna, kad djetetu bude 18 godina, ona će imati 72".

"Srami se! Jadno dijete! Jesi li možda razmišljala o tome koliko ti je godina? To je tako neodgovorno sada dobiti još jedno dijete. Misliš li da ćeš doživjeti maturu ili diplomu tog djeteta, njegovu svadbu? Ti ćeš tada već dugo biti u nekom sanduku i sve to gledati odozgo. Jes li o tome razmišljala?".

Uz oštre komentare sa zamjerkama zbog trudnoće u poznim godinama, kao što su gore navedeni, postoje naravno i mnogi koji joj daju podršku.

 

family getting larger  #me #family #brigittenielsen #babybump

Objavu dijeli Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen)

"Radujem se zbog Brigitte".

"Zašto se ne bi smjelo roditi dijete u toj životnoj dobi? Bolje je tada nego sa 16 ili 17, kad si totalno nezreo".

"Kad netko s 54 postane otac, uglavnom ga nitko ne kritizira".

Ovo bi trebalo biti njezino peto dijete, a iz brakova s Kasperom Windingom i Raoulom Meyerom glumica već ima četiri sina. Imala je inače ukupno pet brakova.

Video: brigitte nielsen Lifestyle & income
Kopirati
Drag cursor here to close