Brak nakon četiri godine veze

Neil Young oženio Daryl Hannah

U kolovozu su se pojavile glasine da se par vjenčao u tajnosti u Kaliforniji nakon što im je gitarist Mark Miller čestitao putem Facebooka.
Lifestyle / Zabava | 01. 11. 2018. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

consequenceofsound.net / Neil Young i Daryl Hannah

Legendarni pjevač i tekstopisac potvrdio je da je oženio 57-godišnju glumicu Daryl Hannah, javlja BBC. Neil Young je nazvao zvijezdu romantične komedije 'Splash' svojom suprugom u poruci objavljenoj uz live snimku pjesme 'Ohio' njegovog benda Crosby, Stills, Nash & Young

U kolovozu su se pojavile glasine da se par vjenčao u tajnosti u Kaliforniji nakon što im je gitarist Mark Miller čestitao putem Facebooka.

Young je napisao 'Ohio' 1970. godine nakon ubojstva četiri studenta na Sveučilištu Kent u Ohiju koji su prosvjedovali protiv Vijetnamskog rat, piše Hina.

Rekao je da je objavio live verziju kako bi podržao pozive studenata na 'razumne zakone o oružju' u Sjedinjenim Državama i pozvao svoje obožavatelje da glasuju na izborima 6. studenoga.

Video: Paradox

U pratećoj poruci je napisao: 'Moja supruga Daryl i ja zajedno smo napravili ovu video snimku kako bi iznijeli svoje mišljenje'. Young se 2014. godine razveo od pjevačice Pegi Young s kojom je bio u braku 36 godina.

Veza slavnog glazbenika i nekadašnje fatalne holivudske plavuše Daryl im od samih početaka bila česta tema u medijima. 'Nismo na to obraćali pažnju. Nije važno i nije nas briga. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo. A ako i znaju o čemu pričaju, i dalje nas nije briga ali sretni smo zbog njih. Važni smo Hannah i ja, a ne mediji', izjavio je ranije Neil. Par je snimio film za Netflix prošle godine, 'Paradox', koji je Daryl napisala i režirala, a Neil u njemu glumi i autor je soundtracka.

Kopirati
Drag cursor here to close