Angelina neće da ovjeri razvod

Brad Pitt nudi bivšoj supruzi 125 milijuna dolara, ali...

"Bradu je važno da djeca zadrže kvalitetu života na koji su navikli i stoga je spreman prepustiti veći dio svoje imovine".
Lifestyle / Zabava | 27. 11. 2017. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su Angelina Jolie i Brad Pitt u rujnu prošle godine objavili svoju odluku o razvodu, nakon čega su uslijedile mnogobrojne ''otrovne strelice'' u oba smjera, činilo se da će razvod na papiru biti samo stvar forme.

Međutim, Angelina još uvijek oklijeva s potpisom, a i dalje je puna gorčine, tvrdeći kako je svemu Brad kriv, jer nikad nije bio dovoljno dobar suprug, još manje otac.

Što se tiče Pitta, on je spreman polovicu svoje imovine prepustiti bivšoj supruzi, kao neku vrstu materijalne sigurnosti za djecu, ali i dalje se bori za podijeljeno skrbništvo između njih dvoje.

Kako piše magazin InTouch, specijaliziran za prominentne osobe i ovakve delikatne slučajeve, Brad Pitt nudi 125 milijuna dolara, što je polovina njegove realne imovine.

"On je spreman dati polovinu svega što posjeduje. Brad je svome odvjetniku kazao kako u osnovi može Angelini dati svotu koju god ona želi, svejedno o kojem je iznosu riječ, iako postoji bračni ugovor kojim je to regulirano", izjavio je njegov neimenovani prijatelj.

Međutim, Angelina ne prihvaća niti jednu ponudu.

"Angelina je odbila svaki dosadašnji prijedlog kojim bi se financije trebale regulirati", kazao je isti izvor.

Brad Pitt iz takvog stava svoje bivše supruge zaključuje kako ona na taj način želi ostvariti više prava od njega po pitanju skrbništva nad djecom. U tom smislu on je već pomalo i s očajem primio njezina odbijanja da prihvati bilo koju soluciju.

"Bradu je važno da djeca zadrže kvalitetu života na koji su navikli i stoga je spreman prepustiti veći dio svoje imovine".

Primjerice, dok su bili u braku, njih su dvoje godišnje plaćali oko milijun dolara samo za sigurnost svoje djece. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, i bliznaci Knox i Vivienne imali su bezbrižno djetinjstvo, a to se moralo skupo plaćati.

I Angelina Jolie raspolaže s prilično velikom imovinom, koja se procjenjuje na 160 milijuna dolara, tako da ni s te strane djeca ne trebaju brinuti o svome blagostanju, ali Brad Pitt želi da on i dalje ravnopravno sudjeluje u njihovim životima, ako ništa na način da im stavi na raspolaganje ono što je kroz život stjecao.

"Troškovi će rasti, a on je spreman nositi veliki dio na svojim plećima. Želja mu je i da Angelina nastavi sa svojim humanitarnim radom, bez da brine o financijskoj strani života", kaže sugovornik InToucha.

Čini se kako Angelina Jolie još uvijek nije spreman ostaviti prošlost s Bradom Pittom iza sebe i krenuti dalje. Gorčina koja se u njoj nakupila jednostavno kao da traži dodatna razjašnjenja, prebacivanje krivnje i optužbe...

Kopirati
Drag cursor here to close