Bivši suprug Angeline Jolie

Brad Pitt: Bilo je to dvanaest godina pakla

''Kad sve sagledaš, osim fantastičnog seksa njih dvoje nisu imali ništa zajedničko", ispričao je navodni dobar prijatelj Brada Pitta.
Lifestyle / Zabava | 28. 10. 2017. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se Brad Pitt u ožujku ove godine čitavome svijetu izjadao zbog svojih problema s alkoholom, 53-godišnji glumac je neprimjetno ušao u fazu života bez skandala i ''stajanja'' u prvom redu za ''nositelja'' bombastičnih naslova u tračerskim novinama.

Nakon što se razveo od Angeline Jolie (42), popularni glumac kao da se htio skloniti od svijeta te pokušati posložiti svoj kaotični život - zbog svoje djece, kažu poznavatelji. Brak s Angelinom je izbjegavao komentirati, ali američki tabloid Star donosi priču u kojoj se navodi kako se Brad Pitt prijateljima požalio na zajednički život s bivšom suprugom.

PR / Brad Pitt se prijateljima požalio na zajednički život s bivšom suprugom

"U početku je bio na samome dnu, skrhan i razočaran, ali vremenom je uvio da je razvod bio najbolje rješenje", ispričao je navodni dobar prijatelj hollywoodske zvijezde za Star.

"Rekao je kako je to bilo dvanaest godina pakla".

Prema toj priči, svakodnevna analiza proteklih odnosa s Angelinom i njegova terapija pomogli su da sagleda stvarno stanje stvari.

"Uvidio je kako je ta veza s Angelinom od samoga početka bila pogrešna i zatrovana. Kad sve sagledaš, osim fantastičnog seksa njih dvoje nisu imali ništa zajedničko", ispričao je navodni dobar prijatelj Brada Pitta.

Dvoje glumaca su aferu započeli 2004. godine, za vrijeme snimanja filma "Mr. und Mrs. Smith".

Vremenom su se odnosi usložnjavali, a na njihovom zajedničkom imanju Chateau Miraval u Francuskoj, eskalirali su Pittovi problemi s alkoholom. Još od 2012. godine, kada su zajednički kupili to imanje za 60 milijuna dolara, Brad Pitt sve je češće posezao za čašom.

"Brad je pokušavao svoj jad utopiti u alkoholu", ispričao je sugovornik tabloida.

Nakon što je Angelina Jolie u rujnu prošle godine podnijela zahtjev za razvod, par se posvetio borbi za starateljstvo nad djecom te radu na novim filmovima.

Dok Angelina nakon završetka filma "First they killed my father" stalno ima nove nastupe na promocijama ovog ostvarenja, Brad Pitt se posvetio svom producentskom radu. Osim toga, u kolovozu je započeo snimanje svog novog filma pod naslovom "Ad Astra".

Kopirati
Drag cursor here to close