Michael Bublé

Bolest djeteta: Popularni pjevač najavio kraj karijere

U svojem posljednjem intrevjuu Bublé je progovorio o teškim posljedicama koje je sinova bolest ostavila na obitelj.
Lifestyle / Zabava | 14. 10. 2018. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sin pjevača Michaela Bubléa i argentinske glumice Luisane Lopilato, petogodišnji Noah, već dvije godine boluje od raka jetre, a trenutačno je u remisiji te se dobro oporavlja nakon terapije kojoj je podvrgnut.

Ipak, kanadski pjevač koji je osvojio četiri Grammyja te prodao više od 75 milijuna primjeraka svojih albuma, najavio je prekid pjevačke karijere.

U svojem posljednjem intrevjuu Bublé je progovorio o teškim posljedicama koje je sinova bolest ostavila na obitelj.

 "Čitavo moje biće se promijenilo. Moj pogled na život. Ne znam hoću li izdržati da se ne rasplačem tijekom ovog razgovora, a nikad nisam izgubio kontrolu nad svojim osjećajima u javnosti", kazao je pjevač.

Bublé je dodao kako je osvijestio da je bio previše usredotočen na svoju karijeru te da mu je status zvijezde sada postao odbojan. Iako se prije godinu dana vratio glazbenoj karijeri te se uskoro očekuje izlazak njegova posljednjeg albuma, Michael je odlučio da će to biti njegov posljednji album.

"Povlačim se iz posla. Napravio sam savršen album i povlačim se dok sam na vrhu", zaključio je 43-godišnjak.

Inače, on i njegova supruga krajem srpnja dobili su treće dijete, kćerkicu koju su nazvali Vida Amber Betty, a ime je španjolskih korijena i označava 'život'.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Michael’s brand new song “Love You Anymore” from his upcoming album  is out now! Visit MichaelBuble.com.

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Hrvatski korjeni

Michael Bublé bio je u početku pjevač na svadbama. Nakon proboja koji je uslijedio 2000. godine, Bublé je započeo svjetsku karijeru.

Mnogi su se pitali je li to što on pjeva pop, rock ili R’n’B, ali zapravo je Bublé učinio swing ponovno planetarno popularnim.

Njegov izdavač Warner Bros. tvrdi i dalje kako Michael Bublé nije okončao svoju arijeru, ali ukoliko ovaj Kanađanim bude završio s aktivnim pjevanjem, bit će to uistinu veliki gubitak na sceni. Uostalom, do sada je prodao gotovo 40 milijuna nosača zvuka i održao bezbroj uspješnih koncerata.

On je svoju suprugu Luisanu upoznao 2009. godine na koncertu u Buenos Airesu. Luisana je tada radila kao model i glumica, a Bublé je kasnije često izjavljivao kako je ta djevojka bila najljepša koju je ikada susreo.

Njegova menadžerica prepoznala je Argentinku o kojoj je pjevač govorio nakon koncerta u Buenos Airesu, upoznala ih, a već 2011. stupili su u brak.

Bublé je rođen u mjestu Burnaby u Britanskoj Kolumbiji u obitelji Louisa i Amber Bublé.

Michaelov djed Mihovil Buble je Hrvat, rodom iz Trogira, a Buble je staro trogirsko prezime, koje se spominje i u zapisu na crkvi sv. Domenika u 14. stoljeću.

Michaelov otac Louis posjedovao je brod imena "Dalmatia". Michael je u Burnabyu odrastao slušajući djedovu kolekciju jazz ploča. U svojim intervjuima često ističe veliki utjecaj svog djeda na njegov glazbeni ukus, jer ga je odmalena učio pjevati jazz i big band standarde.

Upravo na djedov nagovor prijavio se na talent show u Vancouveru na kojem je osvojio prvo mjesto, ali je kasnije bio diskvalificiran zbog nedovoljnog broja godina. To ga nije obeshrabrilo da se prijavi i na kanadski izbor za mlade talente na kojem je ponovno pobijedio i to sa svega 17 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close