''Ono nešto naše''

Bliži se Uskrs i čapljinski koncert Željka Bebeka

Brojni internacionalni nastupi, osvojeni Porini, kao mnoge druge glazbene nagrade, samo govore o veličini ovog pjevača koji broji brojne fanove svih generacija.
Lifestyle / Zabava | 15. 04. 2019. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uskoro će u Čapljini mnogi uživati uz velike hitove kao što su "Ono nešto naše", "Bitanga i princeza'', ''Sinoć sam pola kafane popio", "Na zadnjem sjedištu moga auta", "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", "Loše vino", "Selma", “Tijana” i mnoge druge.

Naravno, riječ je o koncertu Željka Bebeka, koji će se održati u Športskoj dvorani, 21. travnja pod pokroviteljstvom grada Čapljine. Ovo će nakon korizme, biti jedna noć puna dobrih hitova uz vašeg omiljenog Bebeka, priopćili su organizatori.

Video: Željko Bebek - Ja po kafanama

Jedan od najpoznatijih pjevača sarajevskog kultnog benda Bijelo dugme je naravno Željko Bebek, koji je nakon odlaska iz ovog poznatog benda, ostvario uspješnu solo karijeru.

Brojni internacionalni nastupi, osvojeni Porini, kao mnoge druge glazbene nagrade, samo govore o veličini ovog pjevača koji broji brojne fanove svih generacija.

Video: Željko Bebek - Sinoć sam pola kafane popio

Ulaz u dvoranu bit će otvoren od 19 sati. Do samog koncerta, zabavljat će vas Mate Milićević s vrhunskim vokalom, kojeg su prepoznali mnogi Hercegovci, ali i sam Bebek s kojim je nastupao već nekoliko puta.

''Bit će ovo jedna vrhunska noć sa poznatim hitovima koje ćemo svi zajedno pjevati i sa kojima će Čapljina odjekivati'', poručuju organizatori.

Video: Željko Bebek - Da je sreće bilo

Ulaznice možete kupiti na već poznatim mjestima: sustav Kupikartu.ba, caffe bar Hennessy (Čapljina), caffe bar Raffaello (Ljubuški), Pivnica Međugorje (Međugorje), The Basement pub (Čitluk), Gastro pub Gonzales (Mostar) i caffe bar Carpe Diem (Metković).

Ističemo, oni koji žele svoj stol na koncertu uz VIP ulaznice u VIP zoni, stol trebaju rezervirati na mail: [email protected], poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close