Osigurajte ulaznice

Bliži se datum koncerta Sergeja Ćetkovića u Međugorju

Koncert je najavljen za petak, 16. kolovoza s početkom u 21 sat
Lifestyle / Zabava | 07. 08. 2019. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Sergej Ćetković

Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina po prvi put će održati koncert u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

Koncert je najavljen za petak, 16. kolovoza s početkom u 21 sat i na njemu se očekuju izvođačevi fanovi iz cijele regije. Mnogi su požurili osigurati ulaznice na vrijeme pa ih je za ovaj ljetni koncert ostalo još malo u prodaji.

Video: SERGEJ // LJUBAV

''VIP ulaznice su rasprodane vrlo brzo, dok ih za tribine ima još 100-tinjak. Do četvrtka će biti po cijeni 25 KM, a od petka, odnosno tjedan dana pred koncert, ukoliko ih ostane, bit će 30 KM'', priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Stoga, preporuka svima koji još nisu osigurali svoju ulaznicu, da požure na prodajna mjesta info pult Mepas Mall-a u Mostaru i blagajnu Herceg etno sela u Međugorju.

Video: SERGEJ // NEK TE LJUBAV DOCEKA

Sve novosti vezane za koncert se mogu pratiti na Facebook stranici organizatora.

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi dosta radno, a osim koncerta u Međugorju, očekuje ga još nekoliko njih u cijeloj regiji. Paralelno sa druženjima s publikom, snima i nove materijale. Upravo je prije nekoliko dana predstavio novi singl, zanimljivu suradnju sa Whoo See ''Pusti probleme'' koji je zavladalo radijskim i tv eterom regije.

Kopirati
Drag cursor here to close