Dražen Čuček

Bivši suprug o Veljači: 'Blokirao sam sve, previše me uznemiravala'

''Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala'', kazao je.
Lifestyle / Zabava | 22. 01. 2020. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski glumac Dražen Čuček (48) krajem 2018. godine razveo se od producentice i scenaristice Jelene Veljače (38), a u razgovoru za Gloriju otkrio je kako mu nije bilo jednostavno u tom periodu života. Pogotovo mu teško pada udaljenost od kćeri.

''Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna'' rekao je glumac te otkrio zbog čega je propao brak s Veljačom.

''Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas'', priznao je Čuček te dodao kako unatoč tome što su na početku pokušali održavati prijateljski odnos, Jelena i on prestali su se pratiti na društvenim mrežama.

''Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao'', rekao je Čučak, ali i priznao kako je spreman za novu ljubav ukoliko se ona pojavi. No, glumac je priznao kako ništa ne forsira.

''Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno nekoga drugoga uvući i ponuditi mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer'', zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close