Novi angažman

Bivši američki predsjednik Barack Obama postaje producent za Netflix

Barack Obama je zajedno sa svojom suprugom Michelle osnovao produkcijsku kuću koja je potpisala višegodišnji ugovor o suradnji s Netflixom.
Lifestyle / Zabava | 22. 05. 2018. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nešto više od dva mjeseca doznali smo kako bi bivši američki predsjednik Barack Obama nastavak svoje karijere mogao potražiti u filmskoj i televizijskoj industriji, te da pregovara s Netflixom oko mogućnosti zajedničkog stvaranja serije dokumentaraca.

Očito je da ova informacija nije bila samo trač, jer je sinoć objavljeno kako će obitelj Obama zaista postati producenti filmova i TV serija za najpopularniji video streaming servis na svijetu.

Barack i Michelle Obama osnovali su produkcijsku kompaniju Higher Ground Productions koja je potpisala ugovor s Netflixom.

Prema njemu, kroz više će godina ova kompanija proizvoditi ekskluzivne video sadržaje samo za ovaj servis, koji će uključivati serije s unaprijed napisanim scenarijem i bez njega, te dokumentarne serije i filmove koji će se baviti temama bitnima za društvo, javlja Bug.hr.

Obama je suradnicima navodno obećao kako će se svi sadržaji baviti problemima koje je i sam rješavao kao predsjednik SAD-a i temama oko kojih se angažirao, ali da novi filmovi neće imati nikakvu političku poruku ili namjeru aktivno se boriti protiv konzervativnih medijskih sadržaja.

Osnovni motiv za snimanje bit će pokazati svijetu zanimljive i fascinantne ljude koji će kroz svoje talentirane, kreativne i inspirirajuće priče promovirati empatiju i razumijevanje među ljudima i narodima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close