Top notch

BH reper sa švedskom adresom u zagrljaju atraktivne Dijane Bliznac

Reper Elvis Šehović Kexi u zagrljaju atraktivne Dijane Bliznac
Lifestyle / Poznati i slavni | 21. 11. 2017. u 08:30 Bljesak.info
Kopirati
  / Dijana Bliznac

Elvis Šehović Kexi, bh. reper s adresom u Švedskoj, i pjevačica Dijana Bliznac snimili su dvije pjesme “Top Notch” i “Južni pol”, a trenutno u Sarajevu ovaj glazbeni dvojac snima spotove za obje numere u režiji  Anisa Mujanovića.

''Naziv pjesme “Top Notch”, koji se prevodi kao naš sleng “vrh vrhova”, odnosi se na način života kojim akteri žive punim plućima. Dakle, Kexi i Dijana žive “top notch” život, a Kexi nudi sve za Dijanu, koja također uživa i živi život do punog potencijala. Pjesma “Južni pol” govori o očaravajućoj djevojci koja kao vrući južni pol privlači svog dečka. Ta djevojka je neodoljiva i postavlja se pitanja je li to ljubav na prvi pogled, jer je njihov odnos uzbudljiv i intenzivan'', pojašnjava Kexi.

Atraktivna Dijana Bliznac već pola godine radi na novom albumu. Do sada je snimila tri pjesme, kojima će dodati i dvije sa Kexijem.

''Raduje me suradnja sa Kexijem i bila sam oduševljena pjesmama koje mi je poslao. Potpuno me je osvojila njegova energija i način na koji radi. Ja sam jednostavno osjetila tu volju, želju, jačinu i svjesna sam kad se spoji s mojom energijom da će to biti prava ludnica. Na novom albumu surađujem sa ljudima iz Bosne, Hrvatske i Srbije. Pripremamo nešto malo drugačije od onoga što sam do sada snimala, tako da će se na albumu naći za svakoga ponešto'', kaže Dijana Bliznac.

Kexi o Dijani i njihovoj suradnji također ima samo lijepe riječi.

''Dijana je jako aktivna i energična osoba kao i ja. Ona je ta koja je puna pozitivne energije, a u isto vrijeme je jako draga i lako se podvuče pod kožu. Ona je ta perfektna pjevačica s kojom želim da radim, i radujem se svakoj sekundi i minuti uloženoj u našu suradnju'', govori reper.

Pjesme s Dijanom nisu jedina novina u Kexijevom radu. Naime, on je snimio i solo pjesmu “Tajna”, koju će također ekranizirati u suradnji sa Anisom Mujanovićem.

'''Tajna', baš kao što naziv sugerira, govori o tajnim ljubavima. Danas na Balkanu djevojke kriju dečka od svojih roditelja čak do 35-e godine. “Naša ljubav je tajna” je glavna fraza pjesme, u čijoj priči djevojka laže svoju majku da je kod prijateljice i da ništa ne brine, dok je ona zapravo sa svojim dečkom'', kaže Kexi, te dodaje da uskoro otvara Youtube kanal i video i glazbenu produkciju pod nazivom ''Balkan Giants''.

''''Balkan Giants'' će biti istog tipa kao IDJ Videos. Na to sve ćemo nuditi videospotove, gotove pjesme i reklamu i marketing. Garantiramo 100 tisuća pravih pregleda s fokusom na Sarajevo, Beograd i Zagreb, ali i ostale dijelove Balkana'', otkriva Kexi.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati