90210

Beverly Hills se vraća na male ekrane: Specijalno izdanje sa starom postavom

Slavni glumci iz 90-ih će glumiti seriju u seriji, zaigrat će sami sebe kako se ponovno okupljaju da snime novu verziju serije.
Lifestyle / Zabava | 01. 03. 2019. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanal Fox objavio je da će njihova mreža emitirati nove nastavke Beverly Hillsa. Serija će imati 6 nastavaka, zvat će se 90210, a u mini sezoni će glumiti i glumci originalne postave. Premijera nove verzije Beverly Hillsa bit će emitirana u ljeto 2019. godine, a glumit će Tori Spelling, Jennie Garth, Jason Priestley, Ian Ziering, Gabrielle Carteris i Brian Austin Green. Ovi glumci će biti i izvršni producenti, piše miss7. 

Kakva će biti radnja?

Slavni glumci iz 90-ih će glumiti seriju u seriji, zaigrat će sami sebe kako se ponovno okupljaju da snime novu verziju serije. Svi spomenuti glumci su zapravo odrastali kroz seriju, te se zaljubljivali, svađali i družili i u privatnom životu. 

"Što će se dogoditi kada se na jednom mjestu skupe bivše ljubavi, prijatelji i neprijatelji iz djetinjstva? Što sada kada trebaju nastaviti tamo gdje su stali, nakon što ih je gledao cijeli svijet i odrastao s njima?", stoji u Foxovoj najavi serije koja će ponovno zaživjeti na malim ekranima. 

Foto: Internet / 'Beverly Hills' se vraća na male ekrane

Ideju za seriju razvile su Spelling i Garth još 2017. godine, a za pomoć su se obratile scenaristima Mikeu Chesseru i Chrisu Alberghiniju.

Bez Shannen i Lukea

Kakve će biti nove zgode ekipe na Beverly Hillsu možemo samo pretpostaviti. No, šest od osam zvijezda iz originalne postave doista nije mala stvar. Poziv za snimanje novih epizoda nije dobila Shannen Doherty. Nakon uspjeha serije ona je postala zvijezda tabloida zbog lošeg ponašanja u javnosti, ali i prema kolegama. Posebno kolegici Jennie Garth s kojom je imala i fizičke obračune. Isto tako, u seriji se za sada neće pojaviti niti Luke Perry. On je trenutno zaokupljen snimanjem uspješne serije 'Riverdale' pa se novom projektu ne stigne posvetiti. No, dobio je otvoreni poziv za 90210 te mogućnost da ponovno glumi sa starim kolegama kada god to poželi. 

Foto: Internet / Originalna glumačka postava serije

Beverly Hills glumačka ekipa je i više nego uzbuđena, te su se svi oglasili na društvenim mrežama kako jedva čekaju početak snimanja nastavka ove serije.

Kopirati
Drag cursor here to close