Moet

Arman Ličina: Snimajući spot, kamere im zatpala lavina

Kako je ovisnik o adrenalinu, borac koji često testira svoje tjelesne i mentalne granice, Arman je za snimanje spota odabrao snježni ambijent i izuzetno surove uvjete planine Matterhorn u planinskom lancu Alpa
Lifestyle / Zabava | 24. 02. 2020. u 13:05 Bljesak.info
ARMAN - MOËT

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arman Ličina, kick bokser, fitness model i sve poznatiji pjevač, nakon debitantskog singla ''Barakuda'' koji je predstavio prošlog ljeta, a na kojem je ostvario saradnju sa popularnim dvojcem Jalom Bratom i Bubom Corellijem, objavio je novu pjesmu i spot "Moet".

Ličina, koji je porijeklom iz Crne Gore, a živi u Belgiji, gdje je ostvario uspješnu karijeru u kick boksu, je autor teksta za ''Moet'', dok glazbu potpisuje skladatelj i producent Senad Bislimi.

Kako je ovisnik o adrenalinu, borac koji često testira svoje tjelesne i mentalne granice, Arman je za snimanje spota odabrao snježni ambijent i izuzetno surove uvjete planine Matterhorn u planinskom lancu Alpa, na granici između Švicarske i Italije. Zanimljiva je i anegdota koju su on i ekipa koja je radila na spotu doživjeli tijekom snimanja.

''U trenutku kada smo snimali posljednje kadrove, s obližnjeg vrha se neočekivano spustila snježna lavina, koju sam za dlaku izbjegao. Kamere nam je zatrpao snijeg, tako da smo ostatak videospota morali zabilježiti mobitelom. Adrenalinski udar koji se pokrenuo u meni u tom trenutku je probudio još veću strast, što me natjeralo da pomjerim granice izdržljivosti. To je povezano s mojim karakterom, jer sam se učio boriti za svoje mjesto još od malih nogu'', govori Ličina koji će se u narednom periodu posvetiti radu na debitantskom albumu.

Kopirati
Drag cursor here to close