Hladan kao led

Anthony Hopkins: Ne viđam kćer, ne znam čak ni jesam li postao djed

Odmah nakon rođenja njihova djeteta, Hopkins je započeo aferu s jednom od asistentica iz filmske ekipe s kojom je tada radio, a „Mirror“ piše kako je vrlo brzo prestao redovno viđati kćerku Abigail.
Lifestyle / Zabava | 23. 05. 2018. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sir Anthony Hopkins (80) zasigurno spada u red najvećih svjetskih glumaca. Fascinantan je broj uloga po kojima se pamti, a filmovi u kojima je igrao uvijek su dobivali neku vrstu dodatne vrijednosti upravo zbog njegova glumačkog stila i umijeća.

Za mnoge je njegova uloga Dr. Hannibala Lectera jedna od najboljih koje je tumačio, ali Anthony Hopkins odigrao ih je doista puno na vrhunski način da bi ga se smjelo vezati uz samo jedan, makar i taj kultni lik poludjelog ljudoždera.

Međutim, mnogi njegovi fanovi ostali su šokirani hladnoćom način na koji je Hopkins govorio za „RadioTimes“ o svome odnosu sa kćerkom Abigail (48). Iako je ona njegovo jedino dijete, kaže kako u zadnjih 20 godina s njom nije razgovarao, ne zna gdje i kako živi, a čak ne zna ni je li postao djed, odnosno ima li njegova kći svoju djecu.

Kaže kako mu je potpuno svejedno hoće li ju nekad ponovno vidjeti.

"Nemam pojma ima li moja kćerka djece. To vam je tako, ljudi se razilaze, obitelji se raspadnu, svi žive dalje svoje živote. Svejedno mi je kako žive. To je hladno, ali život je hladan", kazao je glumac u spomenutom razgovoru za web platformu „RadioTimes“.

Abigail, koja se i sama bavi filmskom umjetnošću, uzela je umjetničko prezime Harrison, a potječe iz njegova prvog braka s Petronellom Barker.

Hopkins i Barker su se razveli kad je njihova kći imala četiri godine. U to vrijeme slavni je glumac imao velike probleme s alkoholom i patio je od depresija.

Odmah nakon rođenja njihova djeteta, glumac je započeo aferu s jednom od asistentica iz filmske ekipe s kojom je tada radio, a „Mirror“ piše kako je vrlo brzo prestao redovno viđati kćerku Abigail.

Kad joj je bilo 16 godina, Abigail Harrison je prekinula sve odnose s ocem, zbog jednog Hopkinsova komentara o bivšoj supruzi, njezinoj majci.

"Malo je nedostajalo da si oduzmem život. Bilo je to najgore vrijeme u mome životu. Kažnjavala sam i svoju dušu i tijelo, sve zbog lošeg odnosa s mojim ocem. Bila sam bijesna i tužna istovremeno", kazala je jednom prilikom kćerka Anthonyja Hopkinsa.

Ipak, bavljenje glumom i glazbom pomoglo joj je da sredi svoj život. Čak je 90-tih godina pokušala ponovno se izmiriti s ocem, kako bi se njih dvoje zbližili. Igrala je u dva njegova filma (Zemlja sjenki i Na kraju dana, 1993.), ali je veza između oca i kćeri ubrzo ponovno prekinuta.

Ovaj dobitnik Oscara danas živi sa svojom trećom suprugom Stellom Arroyave (62) u kalifornijskome Malibuu, a gdje živi njegova kćerka Abigail navodno uopće ne zna.

"Ja volim svoga oca, davao mi je veliku podršku i želim mu i dalje sve najbolje", kazala je unatoč svemu njegova kćerka.

Video: Top 10 Anthony Hopkins Performances
Kopirati
Drag cursor here to close